Follow us

Θέλεις να ανανεώσεις το φθινοπωρινό στιλ σου on a budget; Αυτή η ξεχωριστή κατηγορία της Zara θα σε βοηθήσει

Η Zara σε βοηθά να υποδεχτείς τη νέα σεζόν με ανανεωμένο στιλ.

street style Pixel Formula

Το φθινόπωρο έχει φτάσει επισήμως, οι νέες τάσεις έχουν παρουσιαστεί από καιρό και οι νέες συλλογές έχουν ήδη καταφτάσει στα καταστήματα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται να ενημερωθούμε για όλα τα trends και στη συνέχεια να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με νέα κομμάτια. Αυτή η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη όταν κάποια brands μάς βοηθούν να κάνουμε budget friendly αγορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Zara, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της οποία μπορείς να βρεις ένα ξεχωριστό section με ρούχα και αξεσουάρ που είναι must για το φθινόπωρο. Το ακόμα πιο θετικό είναι πως τα items που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία είναι σε έκπτωση.

Σακάκια σε μοτίβα όπως το tweed αλλά και αποχρώσεις όπως το πράσινο, ψηλόμεσες παντελόνες σε loose γραμμή, εμπριμέ πουκάμισα που ταιριάζουν τέλεια με τζιν παντελόνια και φορέματα σε κάθε μήκος είναι μερικά από τα κομμάτια που αξίζουν μία θέση στη φθινοπωρινή συλλογή σου. Μεταξύ άλλων, εξίσου πρακτικές προσθήκες είναι τα διαχρονικά αξεσουάρ όπως η μαύρη τσάντα και οι μαύρες γόβες που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο ή τη βραδινή έξοδο.

Πώς θα κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές από τη Zara;

Το hack με τα νούμερα

Αυτό το hack έγινε ευρέως γνωστό την περίοδο του καλοκαιριού μέσα από κάποιους λογαριασμούς στο Tik Tok με τις fans του brand να το κάνουν άμεσα viral. Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο βίντεο, στις ετικέτες που υπάρχουν στα παντελόνια του Zara υπάρχει κάποιο γεωμετρικό σχήμα. Είτε κύκλος είτε τετράγωνο είτε τρίγωνο. Τα εν λόγω σχήματα συμβολίζουν την εφαρμογή που έχει το κάθε παντελόνι.

Ο κύκλος συμβολίζει πως η εφαρμογή του παντελονιού είναι πιο loose, πιο μεγάλη, συνεπώς ίσως χρειαστεί να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που επιλέγεις συνήθως. Αντιστρόφως, το τρίγωνο συμβολίζει πως η εφαρμογή του παντελονιού είναι πιο μικρή, πιο στενή από τα συνηθισμένα νούμερα και πιθανόν να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο. Τέλος, το τετράγωνο σχήμα δηλώνει πως η εφαρμογή του παντελονιού που έχεις επιλέξει είναι true to size, ανταποκρίνεται δηλαδή στα νούμερα με τον κλασικό τρόπο. Κάπως έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τις σωστές αγορές σε παντελόνια χωρίς να χρειάζεται να τα επιστρέψεις.

Το trick για παραγγελίες χωρίς έξοδα αποστολής

Σε κάποιες περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής μπορεί να λειτουργήσουν αποτρεπτικά και έτσι να μην προχωρήσεις σε κάποια αγορά που θέλεις να κάνεις. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλεις να αγοράσεις κάτι που δεν είναι τόσο ακριβό ή να θέλεις απλώς να αποφύγεις τα έξοδα αποστολής. Ευτυχώς για όλες μας υπάρχει τρόπος για να συμβεί αυτό. Αρκεί να επιλέξεις να παραλάβεις το πακέτο σου από κάποιο κοντινό σου κατάστημα Zara. Με αυτό τον τον τρόπο η παραγγελία σου θα έρθει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο και δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις έξοδα αποστολής.

Πώς θα αντιμετωπίσεις το sold out

Έχει τύχει σε όλες μας να θέλουμε να αποκτήσουμε πολύ κάποιο ρούχο ή κάποιο αξεσουάρ και όταν επισκεφτούμε εν τέλει το e-shop το εν λόγω item να έχει βγει sold out. Ευτυχώς για όλες μας, το Zara μας προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερωθούμε πρώτες για τη στιγμή που το συγκεκριμένο κομμάτι γίνει ξανά διαθέσιμο. Αρκεί να συμπληρώσεις το e-mail σου ώστε να σου έρθει η απαραίτητη ειδοποίηση.

Editor's Picks

Εμπριμέ μπλούζα Zara

Παντελόνι Zara

Γόβες Zara

Παντελόνι με μίνι καμπάνα Zara

Μαύρη τσάντα Zara

Εμπριμέ φόρεμα Zara

Σακάκι Zara

Πουά φόρεμα Zara

Σταυρωτό σακάκι Zara

Τζιν παντελόνι Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ