Follow us

Τρεις στιλιστικές συμβουλές που προτείνουν όλες οι fashion editors για άψογο ντύσιμο

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα ανανεώσουν το ντύσιμό σου.

street style Splash News / Ideal Image

Σίγουρα οι τάσεις, οι νέοι hot συνδυασμοί, τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τα statement αξεσουάρ να αποτελούν μεγάλο και σημαντικό μέρος της μόδας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τα trends και τα tips που σε βοηθούν να δημιουργήσεις ένα αρμονικό look, υπάρχουν κάποιες στιλιστικές συμβουλές που αφορούν τον τρόπου που αντιμετωπίζεις το ντύσιμό σου. Ποιες είναι αυτές;

Δεν ταιριάζουν όλες οι τάσεις σε όλους

Ένα από τα πιο συχνά στιλιστικά ατοπήματα που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικία και στιλ δεν είναι κάποιο λάθος combo αλλά το γεγονός πως υιοθετούν όλες τις τάσεις ανεξάρτητα από το εάν τους ταιριάζουν ή όχι. Ο καλύτερος και πιο safe τρόπος είναι να αντιμετωπίσεις τις τάσεις ως απλές προτάσεις που κάνουν οι οίκοι μόδας για την εκάστοτε εποχή. Ενημερώσου για αυτές, παρακολούθησε εικόνες και συνδυασμούς και επίλεξε εκείνες που πιστεύεις πως ταιριάζουν με την αισθητική σου. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να τις ενσωματώσεις στο στιλ σου, να τις κάνεις δηλαδή δικές σου. Να μη φαίνεται στο look σου πως φοράς κάποιο trend, αλλά και πως έχεις δημιουργήσει ένα κομψό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Loading...

Ο σκοπός της μόδας

Ο πρώτος και βασικότερος στόχος της μόδας είναι απολύτως χρηστικός. Να ντυθείς δηλαδή. Στη συνέχεια και όσο ανακαλύπτεις το στιλ σου, ο στόχος αλλάζει και είναι να ντυθείς με ρούχα της αισθητικής σου. Ωστόσο, το πιο σημαντικό στοιχείο που κάνει τον κόσμο της μόδας τόσο ξεχωριστό είναι πως είναι ένα εργαλείο για να νιώσεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ανεξάρτητα από τις τάσεις που σίγουρα έχουν ενδιαφέρον και αξίζει να παρακολουθείς, σίγουρα δεν αξίζει να υιοθετήσεις κάποιο trend επειδή είναι απλώς στην επικαιρότητα. Είναι σημαντικό όμως να φοράς ρούχα και αξεσουάρ που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν να αισθάνεσαι χαρά.

Loading...

Μπορείς να αλλάξεις γνώμη

Το στιλ είναι προέκταση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σου. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως όσο εξελίσσεσαι εσύ, εξελίσσεται και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το ντύσιμό σου. Συνεπώς, εάν κάποια στιγμή βρεθεί στα χέρια σου μία φωτογραφία που σε δείχνει να φοράς έναν συνδυασμό που σήμερα δεν θα επέλεγες ποτέ, δεν θα πρέπει να είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου. Μπορεί τη μία ημέρα να θέλεις να φοράς τα πιο χαρούμενα χρώματα και την άλλη ημέρα total black. Δεν χρειάζεται να τοποθετείς το στιλ σου σε καλούπια. Αξίζει όμως να αφήσεις τη στιλιστική φαντασία σου ελεύθερη και να φοράς ό,τι σε κάνει χαρούμενη.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ