Follow us

Για το γραφείο, τη βόλτα, τη βραδινή έξοδο | 7 φθινοπωρινά looks για να αντιγράψεις αυτή την εβδομάδα

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι για αυτή τη νέα εβδομάδα που ξεκινά.

street style Splash News / Ideal Image

Η έναρξη μίας νέας εβδομάδας είναι πάντα μία μεγάλη πρόκληση για όλες τις γυναίκες. Εκτός από το γεγονός πως χρειάζεται να φέρουμε εις πέρας τις διάφορες υποχρεώσεις και τις to do λίστες, πρέπει να σκεφτούμε διαφορετικούς συνδυασμούς για κάθε περίσταση που βρίσκεται στο πρόγραμμά μας. Αυτή η διαδικασία μπορεί με μία πρώτη σκέψη να είναι κάπως δύσκολη, ωστόσο ταυτόχρονα είναι διασκεδαστική και αρκετά δημιουργική. Πώς θα φέρεις εις πέρας αυτό τον στόχο;

-1 Το βράδυ της Κυριακής είναι η τέλεια ευκαιρία για λίγη οργάνωση. Εφόσον είσαι χαλαρή λόγω του διήμερου pause, μπορείς να ανοίξεις τη ντουλάπα σου και να παρατηρήσεις προσεκτικά τα ρούχα σου. Στη συνέχεια, δημιούργησε κάποια looks σε κρεμάστρες και τοποθέτησε τα ξανά στη ντουλάπα. Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει κάποιους συνδυασμούς που θα φορέσεις αυτομάτως την εκάστοτε ημέρα χωρίς να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling.

*Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις σε αυτή την περίπτωση είναι οι αλλαγές στη θερμοκρασία, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές σε περίπτωση που βρέχει, έχει κρύο ή υψηλότερη θερμοκρασία από εκείνη που είχες υπολογίσει. Να θυμάσαι πως ένας από τους πιο σημαντικούς στιλιστικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθείς είναι εκείνος της προσαρμοστικότητας.

-2 Εάν η παραπάνω διαδικασία σού προκαλεί το αίσθημα του άγχους μπορείς απλώς να αφιερώσεις λίγη ώρα από το Σαββατοκύριακό σου, να κάνεις scroll down στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποθηκεύσεις τα looks που σου αρέσουν από τα προφίλ των fashion influencer. Με αυτό τον τρόπο, εάν κάποια ημέρα νιώσεις πως δεν έχεις ιδιαίτερη έμπνευση, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στο moodboard που έχεις δημιουργήσει και να επιλέξεις έναν συνδυασμό που σου αρέσει και θέλεις να αντιγράψεις.

-3 Σε περίπτωση που κάποιο πρωί νιώθεις πως η στιλιστική έμπνευση έχει εξαφανιστεί και κοιτάς την ανοιχτή ντουλάπα με απορία, χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία. Τα basic κομμάτια θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Τι χρειάζεται να κάνεις; Επέλεξε ένα basic κομμάτι όπως το τζιν παντελόνι και συνδύασε το είτε με ένα απλό τοπ όπως το λευκό πουκάμισο είτε με κάτι πιο ιδιαίτερο όπως μία εμπριμέ μπλούζα. Εναλλακτικά, ένα μαύρο φόρεμα ή ακόμα και ένα φόρεμα σε ένα εντυπωσιακό μοτίβο θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά και προσεγμένα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

**Εξίσου σημαντικό είναι να μη ξεχνάς τη σημασία των αξεσουάρ. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα, μία τσάντα, ένα μαντήλι, ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν το εκάστοτε σύνολο γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις τη νέα εβδομάδα με κομψότητα, συγκεντρώσαμε εφτά στιλιστικούς συνδυασμούς για το φθινόπωρο που είναι ιδανικοί για το γραφείο, τη χαλαρή βόλτα ή τη βραδινή έξοδο.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ