Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την ιδανική mini φούστα για το φθινόπωρο που κοστίζει μόλις 20 ευρώ

Η Κατερίνα Καινούργιου προτείνει την αγορά που αξίζει να κάνεις αυτή τη σεζόν.

katken85 Instagram @katken85

Έχοντας συγκεντρώσει περισσότερους από 860 χιλιάδες followers στο Instagram και με τις αναρτήσεις να είναι καθημερινές, η Κατερίνα Καινούργιου έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ ξεχωριστή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha μοιράζεται σε καθημερινή βάση στιγμιότυπα από τη ζωή της, αλλά και τα looks που δημιουργεί. Έτσι, πολλές γυναίκες εμπνέονται από το στιλ της και την εμπιστεύονται για τις αγορές που πρόκειται να κάνουν την εκάστοτε σεζόν.

Πρόσφατα μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο που είναι θηλυκό και sexy. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε μία μπλούζα σε καφέ απόχρωση με κουμπιά και μία μπεζ mini φούστα που είναι must have για αυτή την περίοδο. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι γόβες σε animal print και μία chain belt, προσθέτοντας έτσι την απαραίτητη λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Από την εν λόγω εμφάνιση που φέρει μάλιστα την υπογραφή του ελληνικού brand Pink Woman, εμείς ξεχωρίσαμε τη mini φούστα της Κατερίνας Καινούργιου. Το μήκος ακολουθεί τις τάσεις της μόδας που συνεχίζουν να μας προτείνουν τις κοντές φούστες, ενώ η μπεζ απόχρωση είναι must για την περίοδο του φθινοπώρου. Φυσικά, μία φούστα όπως αυτή της παρουσιάστριας, η οποία κοστίζει μόλις 20 ευρώ μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους.

Για παράδειγμα, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Κατερίνας Καινούργιου και να τη συνδυάσεις με μία μπλούζα ή ένα bodysuit και γόβες σε ένα βραδινό look. Εναλλακτικά και εάν θέλεις να πετύχεις ένα πιο μοντέρνο και casual αποτέλεσμα, σου προτείνουμε να τη φορέσεις με ένα πουλόβερ και sneakers ή loafers. Το σίγουρο είναι πως μία mini φούστα σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μπεζ συγκαταλέγεται στις must αγορές της νέας σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου προτείνει την πιο budget friendly επιλογή.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Get the Look

Πουκάμισο με γυαλιστερή όψη Pink Woman

Μίνι φούστα σε όψη δερματίνης Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ