Follow us

Τα πιο κομψά micro trends που ξεχωρίσαμε στο Instagram και θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες

Οι fashionistas του Instagram δείχνουν πως θα υιοθετήσεις τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας.

Τα πιο κομψά micro trends που ξεχωρίσαμε στο Instagram και θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες Splash News / Ideal Images

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει επισήμως, εμείς έχουμε ενημερωθεί για τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν και οι νέες συλλογές έχουν καταφτάσει στα καταστήματα. Αυτό που έχει σειρά είναι να ξεχωρίσουμε τα trends που πιστεύουμε πως ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ και την αισθητική μας, αλλά και να βρούμε έναν έξυπνο και κομψό τρόπο για να τα προσαρμόσουμε στο ντύσιμό μας. Σε αυτή τη διαδικασία θα χρειαστούμε βοήθεια από τις gurus της μόδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή τις fashion influencers.

Τα τελευταία χρόνια, οι Influences της μόδας έχουν δει την καριέρα τους να εκτοξεύεται. Έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια followers από όλο τον κόσμο, έχουν μία σταθερή θέση στο front row των επιδείξεων μόδας και άμεση επικοινωνία με τους πιο διάσημους σχεδιαστές και οίκους μόδας. Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας τους είναι πως καταφέρνουν να μας δείχνουν κάποιους εύκολους τρόπους για να υιοθετήσουμε τις τάσεις της μόδας που κυριαρχούν την κάθε εποχή. Πώς; Δημοσιεύοντας σχεδόν σε καθημερινή βάση looks, μέσω των οποίων μας προτείνουν τα δικά τους αγαπημένα στιλιστικά combos.

Εκτός από αυτό όμως, συχνά οι fashion influencers καταφέρνουν να αναδείξουν μέσα από τα προφίλ τους κάποιες άλλες τάσεις, που έχουν γίνει γνωστές ως micro trends. Πρόκειται για στιλιστικούς συνδυασμούς, αξεσουάρ ή κάποια ρούχα που μπορεί να μην βρίσκονται εξ'αρχής στη λίστα με τις τάσεις, ωστόσο στη συνέχεια πρωταγωνιστούν στα looks μας. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνς 2022-2023, οι fashion influencers έχουν ήδη ξεχωρίσει τόσο τα αγαπημένα τους trends αλλά και έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τα δικά τους micro trends, τα οποία προβλέπεται να φορέσουμε όλες τους επόμενους μήνες. Ποια είναι αυτά;

Οι τάσεις που ξεχωρίσαμε στο Instagram

-1 Over the knee μπότες

-2 Tone to tone σύνολα

-3 Γιλέκα

-4 Δερμάτινα πουκάμισα

-5 Sneakers με κοστούμι

Διαβάστε Επίσης

-6 Κάλτσες με loafers και Mary Janes

-7 Flat μπαλαρίνες

-8 Cargo παντελόνια

-9 Maxi φούστες

-10 Preppy style

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ