Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στο Παρίσι και δημιούργησε τα πιο parisian chic σύνολα

Πέντε στιλιστικές συμβουλές από τις εμφανίσεις της Αθηνάς Οικονομάκου στην Πόλη του Φωτός.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram @athinao1konomakou

Ο παλμός της μόδας χτυπά στο Παρίσι αυτή την περίοδο, αφού πραγματοποιείται η εβδομάδα μόδας με τους οίκους να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Η Αθηνά Οικονομάκου μάλιστα ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός για επαγγελματικές υποχρεώσεις και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και τις βόλτες της εκεί. Φυσικά, ως γνωστή fashion lover δημοσίευσε επίσης τα parisian chic σύνολα που δημιούργησε για τις εξόδους της.

Styling Tip 1

Για την άφιξη της στην Πόλη του Φωτός, η Αθηνά Οικονομάκου απέδειξε πως μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό στιλ σου. Έτσι, φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα με ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο στις αποχρώσεις του λευκού και μαύρου και τόνισε τη μέση της με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη. Ολοκλήρωσε το travel look της με μαύρα combat boots που είναι άκρως απαραίτητα για την εν λόγω εποχή, τη νέα δερμάτινη tote τσάντα του οίκου Saint Laurent που είναι αξεσουάρ-πόθος για πολλές fashion lover και μία μαύρη βαλίτσα.

Styling Tip 2

Στην πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο Παρίσι, η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε το παρών σε event που πραγματοποίησε η Lancome και δημιούργησε ένα look με red carpet vibes. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα με cut-outs στην περιοχή της μέσης σε animal print και μικρά στρας. Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις είναι πως ένα εντυπωσιακό φόρεμα είναι πάντα ο πιο κομψός και σικ τρόπος για να ξεχωρίσεις σε ένα επίσημο κάλεσμα. Προτίμησε να το συνδυάσεις με αξεσουάρ σε basic τόνους, ώστε να υπάρχει αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα.

Styling Tip 3

Εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε βόλτες στο Παρίσι με ένα look που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Η ηθοποιός δημιούργησε ένα mix and match σύνολο με animal prints, συνδυάζοντας ένα πουκάμισο μία mini κρουαζέ φούστα. Και τα δύο items είναι σε παρόμοιο leopard μοτίβο και σε γήινες αποχρώσεις. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε την εν λόγω εμφάνιση είναι επειδή μας υπενθύμιζε πως αξίζει να πειραματιζόμαστε με το ντύσιμό μας και να δοκιμάζουμε νέα combos.

Styling Tip 4

Από το ίδιο look της Αθηνάς Οικονομάκου όμως ξεχωρίσαμε ακόμα ένα styling tip που θα ανανεώσει το στιλ σου. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δεν έκανε μία safe επιλογή σε πανωφόρι αλλά προτίμησε να φορέσει ένα blazer σε baby blue απόχρωση, το οποίο δημιούργησε μία τέλεια αντίθεση με τα animal prints. Ένα σακάκι σε χαρούμενες αποχρώσεις όπως το φούξια, το κόκκινο, το γαλάζιο είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις ακόμα και ένα απλό σύνολο αλλά και ένα μέσο για να πειραματιστείς με το στιλ σου.

Styling Tip 5

Στο τελευταίο post της από το Παρίσι, η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την ίδια ολόσωμη φόρμα με την οποία είχα ταξιδέψει και τη συνδύασε με τα τρία must have αξεσουάρ του φθινοπώρου. Ένα δερμάτινο τζάκετ, μία δερμάτινη tote bag και ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ