Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό look με - μόλις - 5 κομμάτια

Το total H&M look της Ευγενίας Σαμαρά είναι η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι.

Ευγενία Σαμαρά Instagram @eugeniasamara

Όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου, το γαλλικό στιλ πάντοτε θα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις περισσότερες γυναίκες. Οι Γαλλίδες άλλωστε χαρακτηρίζονται ως οι πιο κομψές γυναίκες της Ευρώπης με τους συνδυασμούς που δημιουργούν να αποπνέουν μία πηγαία φινέτσα χωρίς να φαίνεται πως έχουν ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το styling. Ειδικά την περίοδο του φθινοπώρου ωστόσο, οι Γαλλίδες fashionistas γνωρίζουν πολύ καλά πως να δημιουργήσουν με μαεστρία ένα κομψό look αλλά και ποια κομμάτια αξίζει να έχουν πάντα στη συλλογή τους. Λάτρης του french style φαίνεται πως είναι και η Ευγενία Σαμαρά, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, ένα outfit με όλα τα κομμάτια που φορούν οι Παριζιάνες αυτή την περίοδο.

Η Ευγενία Σαμαρά, που εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο, ξεχωρίζει για την αισθητική και το στιλ της, δημιούργησε ένα φθινοπωρινό σύνολο αποκλειστικά με κομμάτια της νέας H&M καμπάνιας που ονομάζεται "Brasserie Hennes". Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός συνδύασε ένα mini αμάνικο φόρεμα σε καρό μοτίβο με ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο καλσόν και μαύρα μοκασίνια με τετράγωνο τακούνι. Συμπλήρωσε το look της με ένα μονόπετο παλτό σε έντονη κόκκινο χρώμα, μαύρη τραγιάσκα, μαύρη handbag και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς. Το σύνολό της αποτελείται μάλιστα από τα πέντε must have κομμάτια του γαλλικού στιλ. Δηλαδή;

Ένα λευκό πουκάμισο είναι διαχρονικό, εξαιρετικά χρήσιμο και πολύ κομψό. Συνεπώς δεν λείπει ποτέ από τη γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων. Μπορείς να το φορέσεις είτε με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι είτε να δημιουργήσεις layering, συνδυάζοντας το με ένα φόρεμα όπως έκανε η Ευγενία Σαμαρά. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν άπειροι τρόποι για να το φορέσεις και δεν πρόκειται να το βαρεθείς ποτέ. Το mini φόρεμα είναι επίσης must για τις Παριζιάνες. Προτίμησε ένα φόρεμα όπως αυτό της Ευγενίας Σαμαρά, δηλαδή σε γήινες αποχρώσεις, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις τόσο με ουδέτερα όσο και με έντονα χρώματα. Σίγουρα, ένα μαύρο ή κάμελ παλτό είναι άκρως απαραίτητο, ωστόσο ένα μονόπετο παλτό σε bold τόνο όπως το κόκκινο έχει την ιδιότητα να αναβαθμίζει χωρίς προσπάθεια μια εμφάνιση.

Όσον αφορά στα παπούτσια του φθινοπώρου, τα μοκασίνια είτε στη flat είτε στην ψηλοτάκουνη εκδοχή τους έχουν μία σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων. Το ζευγάρι που επέλεξε η Ευγενία Σαμαρά από τα H&M είναι κομψό, αλλά και πολύ άνετο αφού το τετράγωνο τακούνι προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα. Ένα καπέλο, ένα μαντήλι ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία μία εμφάνιση.

Το parisian chic σύνολο της Ευγενίας Σαμαρά

Get the Look

Μονόπετο παλτό H&M

Βαμβακερό πουκάμισο H&M

Φόρεμα με τιράντες H&M

Τραγιάσκα H&M

Μοκασίνια με χοντρό τακούνι H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ