Follow us

Αυτά τα μαύρα μποτάκια από τη Zara αξίζουν σίγουρα μία θέση στη shopping list σου

Η αγορά από τη νέα συλλογή της Zara που αξίζει να κάνεις ASAP.

street style Splash News / Ideal Image

Τα Chelsea boots έχουν μία διαχρονική θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και με την πάροδο του χρόνου έχουν κερδίσει μία θέση στη λίστα με τα staples του φθινοπωρινού στιλ. Είναι άνετα, πρακτικά, ευκολοφόρετα και προσθέτουν μία δόση coolness σε κάθε εμφάνιση. Σχεδιαστές και οίκοι μόδας όπως οι Stella McCartney και Proenza Schouler έχουν εντάξει αυτό το στιλ παπουτσιών στις συλλογές τους, αποδεικνύοντας πως τα Chelsea μποτάκια έχουν έρθει για να μείνουν. Ή καλύτερα δεν έχουν φύγει ποτέ από την επικαιρότητα της μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Μπορεί η πορεία τους στον κόσμο της μόδας να ξεκινά από τη Βικτοριανή εποχή με την J. Sparkes-Hall να δημιουργεί το πρώτο ζευγάρι για τη βασίλισσα Βικτόρια, ωστόσο μέχρι σήμερα τα Chelsea μποτάκια δεν έχουν χαθεί ποτέ. Το λάστιχο που έχουν στα πλαϊνά τα καθιστά ιδιαιτέρως άνετα για την καθημερινότητα, ενώ είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις τις ημέρες που βρέχει και θέλεις να φορέσεις ένα ανθεκτικό στιλ παπουτσιών. Εξίσου σημαντικό είναι πως ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις. Με φορέματα και φούστες σε κάθε μήκος, με τζιν παντελόνια και ολόσωμες φόρμες, ένα ζευγάρι Chelsea μποτάκια θα κάνει το καθημερινό ντύσιμο μία πιο εύκολη και cool διαδικασία.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση που έχεις ήδη ξεκινήσεις τις αγορές σου για τη νέα σεζόν, μία από τις πρώτες προσθήκες που αξίζει να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου είναι τα μαύρα μποτάκια. Μετά από κάποια clicks στις νέες συλλογές των brands, ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι μαύρα Chelseas από τη Zara που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. Flat και με τρακτερωτή σόλα, ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, ωστόσο έχουν και τον αέρα του κλασικού. Το σίγουρο είναι πως θα ευχαριστηθείς να τα φοράς τους επόμενους μήνες.

Editor's Picks

Δερμάτινο μποτάκι με τρακτερωτή σόλα, Zara
Δερμάτινο μποτάκι με τρακτερωτή σόλα, Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ