Follow us

Οι fashionistas Δούκισσα Νομικού και Μαίρη Συνατσάκη | Οι κομψές εμφανίσεις τους στο party για τα 50 χρόνια Envie Shoes

Πώς θα ντυθείς σε ένα party γενεθλίων σύμφωνα με τη Δούκισσα Νομικού και τη Μαίρη Συνατσάκη.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού – Μαίρη Συνατσάκη NDP Photo Agency

Μία γιορτή αφιερωμένη στην υπόδηση πραγματοποιήθηκε χθες, αφού η Envie Shoes γιόρτασε τα 50 χρόνια πορείας στην ελληνική μόδα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν άνθρωποι των media, μοντέλα, influencers αλλά και οι δύο ambassadors του brand, Δούκισσα Νομικού και Μαίρη Συνατσάκη. Οι δύο γυναίκες έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις κομψές εμφανίσεις και τις στιλιστικές επιλογές τους.

Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού

Για την εν λόγω γιορτινή περίσταση, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε baby blue απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρο lingerie top και μαύρες strappy γόβες με λεπτομέρειες από μικρά στρας.

Οι fashionistas Δούκισσα Νομικού και Μαίρη Συνατσάκη | Οι κομψές εμφανίσεις τους στο party για τα 50 χρόνια Envie Shoes

Δούκισσα Νομικού

Η εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη πραγματοποίησε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, αφού έχει επιλέξει να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, βρέθηκε στο party γενεθλίων της Envie Shoes, αφού συνεργάζεται τα τελευταία 8 χρόνια με την εταιρεία. Για το look της, επέλεξε ένα εμπριμέ twin set σε λευκό και μπλε, το οποίο συνδύασε με μαύρο top και μαύρα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα και τετράγωνο τακούνι.

Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη

Αυτό που ξεχωρίσαμε από τα looks της Δούκισσας Νομικού και της Μαίρης Συνατσάκη είναι πως μας έδειξαν πως μπορούμε να είμαστε κομψές σε μία βραδινή έξοδο όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Για παράδειγμα, η Δούκισσα Νομικού έκανε μία πιο διαχρονική επιλογή, φορώντας ένα κοστούμι, ωστόσο προτίμησε ένα σε έντονο χρώμα που έκανε το αποτέλεσμα πιο κομψό και σύγχρονο. Από την άλλη, η Μαίρη Συνατσάκη παρέμεινε πιστή στην αισθητική της και φόρεσε ένα twin set που την έκανε να νιώθει άνετα και αγκάλιαζε την πιο όμορφη καμπύλη του σώματός της, δηλαδή της κοιλιά της.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ