Follow us

Ο έξυπνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις εναλλαγές της θερμοκρασίας χωρίς να ζεσταίνεσαι ή να κρυώνεις

Αυτό είναι το trick που ακολουθούν πιστά και οι Παριζιάνες fashionistas

street style Splash News / Ideal Image

Ακόμα κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου, η θερμοκρασία στη χώρα μας είναι αλλάζει συνεχώς, γεγονός που δημιουργεί ένα στιλιστικό ζήτημα. Πώς θα καταφέρεις δηλαδή να ντυθείς κομψά και προσεγμένα στην καθημερινότητά σου, χωρίς να νιώσεις πως ζεσταίνεσαι ή κρυώνεις. Φυσικά, οι fashionistas που έχουν την απάντηση σε κάθε fashion απορία, έχουν να μας προτείνουν ένα πολύ έξυπνο trick.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας μερικά clicks στο Instagram, ανακαλύψαμε το προφίλ της @marvaldel, της fashionista με τους σχεδόν 665 χιλιάδες followers. Μετά από ένα scroll down στις αναρτήσεις της, ξεχωρίσαμε ένα πολύ χρήσιμο για την εποχή στιλιστικό trick που ακολουθεί. Πιο συγκεκριμένα, η fashion influencer προσθέτει στα σύνολά της μία πλεκτή ζακέτα, την οποία περνά στους ώμους της. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να τη φορέσει εάν νιώθει πως κρυώνει και να την αφαιρεί εάν νιώθει πως ζεσταίνεται. Ταυτόχρονα, δημιουργείται ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα, ακόμα και όταν έχει τη ζακέτα της απλώς στους ώμους.

Διαβάστε Επίσης

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να αντιμετωπίσεις τις εναλλαγές της θερμοκρασίας είναι να κάνεις layering στα σύνολά σου. Να δημιουργήσεις δηλαδή διαφορετικές στρώσεις από ρούχα, και να προσθέτεις ή να αφαιρείς κάποιο από αυτά ανάλογα με το πόσο ζέστη ή δροσιά έχει. Οι ζακέτες, για παράδειγμα, είναι ένας εύκολος τρόπος για να πετύχεις τον εν λόγω στόχο. Μπορείς να τις προσθέσεις επάνω από τις μπλούζες και τα πουκάμισά σου, ή να τις συνδυάσεις με άλλα πανωφόρια όπως τα σακάκια, οι καμπαρντίνες ή τα μπουφάν σου.

Το trick που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ