Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη δείχνει πώς θα φορέσεις το pregnancy τζιν σου ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη

Η Μαρία Ηλιάκη δημιούργησε το πιο άνετο look για την καθημερινότητα.

μαρία ηλιάκη Instagram @marakiiliaki

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πολύ ξεχωριστή για κάθε γυναίκα. Ανάμεσα σε όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή, το σώμα, την καθημερινότητα και τις συνήθειες της εγκυμονούσας είναι πως χρειάζεται να προσαρμόσει το προσωπικό στιλ της στις αλλαγές που συμβαίνουν στη σιλουέτα της. Ευτυχώς, τα brands μόδας έχουν προνοήσει και δημιουργήσει pregnancy συλλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχει ένα γυναικείο σώμα που κυοφορεί και ταυτόχρονα αποτελούνται από κομψά ρούχα. Μία άλλη εναλλακτική επιλογή που έχει μία εγκυμονούσα είναι να εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα της με ρούχα σε μεγαλύτερο μέγεθος, τα οποία μάλιστα μπορεί να φορέσει και μετά τη γέννηση του παιδιού. Ακριβώς αυτή την τακτική ακολούθησε και η Μαρία Ηλιάκη.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τη Μαρία Ηλιάκη, τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα να απολαμβάνουν τις βόλτες τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Στα εν λόγω στιγμιότυπα, η Μαρία Ηλιάκη έχει δημιουργήσει ένα casual σύνολο, ιδανικό για την περίσταση με πρωταγωνιστή ένα τζιν παντελόνι. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα ψηλόμεσο tapered τζιν, το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt, μπεζ σακάκι και sneakers. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία ευρύχωρη τσάντα ώμου και γυαλιά ηλίου.

Αργότερα και όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα Instagram stories στον λογαριασμό της, η αγορά του εν λόγω τζιν είχε γίνει από την ίδια όσο ήταν έγκυος. Πρόκειται για ένα τζιν παντελόνι από τη Zara, το οποίο αγόρασε όσο ζούσε ακόμα στη Ζυρίχη. Προτίμησε λοιπόν να αγοράσει ένα τζιν παντελόνι σε μεγαλύτερο νούμερο, ώστε να νιώθει άνετα με τη φουσκωμένη κοιλιά της, το οποίο σήμερα μετά τη γέννηση της κόρης της, το φορά κανονικά στην καθημερινότητά της. Ρίχνοντας μάλιστα μία πιο προσεκτική ματιά στο look της, θα παρατηρήσεις πως έχει προσθέσει μία δερμάτινη ζώνη, ώστε να τονίσει τη μέση της και να νιώθει πιο άνετα με το τζιν.

Ένας έξυπνος τρόπος λοιπόν να είσαι κομψή την περίοδο της εγκυμοσύνης της χωρίς να κάνεις αγορές που δεν θα χρειαστείς αργότερα είναι να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ρούχα που μπορεί να φορέσεις και μετά τη γέννα. Εκτός από το τζιν παντελόνι, μία άλλη safe επιλογή είναι τα φορέματα, τα οποία μπορείς να φορέσεις μετά με μία ζώνη ή ακόμα και να τα μεταποιήσεις. Τα κρουαζέ φορέματα επίσης είναι must, αφού αγκαλιάζουν το σώμα και τις καμπύλες τους με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

Το casual look της Μαρίας Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη δείχνει πώς θα φορέσεις το pregnancy τζιν σου ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη

Copy the Look

Mom ψηλόμεσο tapered τζιν με σκισίματα Tommy Hilfiger

Tapered τζιν Cos

Mom Comfort Ultra High Jeans H&M

Τζιν με σκισίματα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ