Follow us

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φόρεσε την αγαπημένη φούστα των fashion influencers με τον πιο σύγχρονο τρόπο

Οι denim φούστες επέστρεψαν και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σού δείχνει πως θα τις φορέσεις.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους NDP Photo Agency

Πρόσφατα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούνιο 4” με παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Για την εν λόγω τηλεοπτική εμφάνιση, η ηθοποιός δημιούργησε ένα άκρως φθινοπωρινό σύνολο με πρωταγωνιστή το bottom που φορούν όλες οι fashion influencers αυτή την περίοδο, δηλαδή τη denim φούστα. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συνδύασε ένα λευκό κοντομάνικο πουκάμισο με μία midi denim φούστα και μαύρες δερμάτινες knee length μπότες σε ένα σύνολο που συνδυάζει τις τάσεις, την άνεση και την κομψότητα.

Διαβάστε Επίσης

Από το εν λόγω look ξεχωρίσαμε τη denim φούστα, η οποία είναι μία επιπλέον ένδειξη πως τα 90s trends έχουν επιστρέψει στην επικαιρότητα της μόδας και πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ τους επόμενους μήνες. Οι denim φούστες κυρίως σε midi και maxi μήκος πρωταγωνίστησαν στις street style εμφανίσεις των fashionistas που έδωσαν το παρών στις εβδομάδες μόδας, αλλά και στις συλλογές των οίκων Marni, Ulla Johnson, Khaite, Frame και Ganni.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί αξίζει να προσθέσεις μία denim φούστα στη συλλογή σου; Έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το τζιν παντελόνι, δηλαδή μπορείς να τη συνδυάσεις με τα πάντα. Με πουκάμισα και μπλούζες, με ζιβάκο και πουλόβερ, με γιλέκα και bodysuit τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές περιστάσεις. Όσον αφορά στα παπούτσια, οι επιλογές σου είναι εξίσου αρκετές, αφού οι denim φούστες συνδυάζονται τόσο με flats όπως οι μπαλαρίνες, τα sneakers, τα loafers, τα μποτάκια όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως οι γόβες, οι μπότες με τακούνι ή τα mules.

Το look της Άννας Μαρία Παπαχαραλάμπους

Get the Look

Denim φούστα BSB

Τζιν φούστα pencil Toi & Moi

Μίντι ντένιμ φούστα multipocket Bershka

Denim φούστα H&M

Ντένιμ φούστα με άνοιγμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ