Follow us

Οι fashionistas αποφάσισαν | Αυτό είναι το πουλόβερ που πρέπει να προσθέσεις οπωσδήποτε στη συλλογή σου

Αυτό είναι το πουλόβερ που βλέπουμε παντού στο Instagram και το TikTok.

πουλόβερ Pixel Formula

Μία από τις πιο πολύτιμες συμβουλές μόδας που ακολουθούν οι fashion lovers είναι να εμπλουτίζουν τη γκαρνταρόμπα τους τόσο με διαχρονικά κομμάτια όσο και με κάποιες τάσεις που ταιριάζουν στην αισθητική και το στιλ τους. Κάπως έτσι, το ντύσιμό σου μπορεί να εξελιχθεί και να είναι μοντέρνο, ενώ ταυτόχρονα έχεις στη διάθεση σου ρούχα που είναι διαχρονικά και πολύ chic. Συχνά μάλιστα, κάποιο από τα staples της γυναικείας μόδας κερδίζει την προσοχή των fashion influencer, οι οποίες το αναδεικνύουν ως ένα από τα κορυφαία micro trends. Ακριβώς αυτό συνέβη φέτος με ένα πουλόβερ.

Πιο συγκεκριμένα, ένα scroll down σε Instagram και TikTok είναι αρκετό για να ξεχωρίσουμε πως το λευκό πουλόβερ με μαύρες ρίγες έχει αναδειχθεί ως το αγαπημένο item των πιο κομψών γυναικών. Διαχρονική και πολύ cool, η μαρινιέρα στην εκδοχή του πουλόβερ αξίζει σίγουρα μία θέση στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου, αφού μπορείς να τη φορέσεις με ποικίλους τρόπους για casual chic σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Η ιστορία της μαρινιέρας ξεκινά το μακρινό 1858, όταν όταν το Γαλλικό ναυτικό την καθιέρωσε ως μέρος της επίσημης ενδυμασίας των ναυτικών. Έχοντας πάρει το όνομα της από τη γαλλική λέξη marine που σημαίνει "ναυτικό", λίγα χρόνια αργότερα η μαρινιέρα κατάφερε να αναδειχθεί ως ένα από τα iconic κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πώς; Η Gabrielle Chanel διέκρινε τη φινέτσα και τις δυνατότητες που έχει η μαρινιέρα, καταφέρνοντας να πείσει κάθε γυναίκα να την προσθέσει στη συλλογή της. Τη συνδύασε με ψηλόμεσο παντελόνι, ένα combo που μέχρι και σήμερα θεωρείτε σύγχρονο και η επιτομή της κομψότητας. Αργότερα, το "enfant terrible" της μόδας, ο Jean Paul Gaultier λάτρεψε τις μαρινιέρες και μέσα από το έργο του μας έχει προσφέρει άπειρες εκδοχές του, άλλες πιο basic και άλλες πιο statement. Η μαρινιέρα έχει αγαπηθεί πολύ όμως και από γυναίκες που έχουν χαρακτηριστεί ως style icon όπως οι Brigitte Bardot, Jackie Kennedy, Kate Moss, Audrey Hepburn.

Σήμερα, η μαρινιέρα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στον κόσμο της μόδας και σύμφωνα με τις fashionistas ένα πλεκτό πουλόβερ με ρίγες είναι μία αγορά που σίγουρα αξίζει να κάνεις για τον χειμώνα. Όσον αφορά στο styling, μπορείς να το φορέσεις με διάφορους τρόπους. Να το συνδυάσεις με τζιν, cargo ή δερμάτινο παντελόνι, με slip ή denim φούστες, να δημιουργήσεις layering με φορέματα ή να το περάσεις απλώς στους ώμους σου όπως όλα τα cool girls.

Το αγαπημένο πουλόβερ των fashionistas

Get the Trend

Ριγέ πουλόβερ με αποσπώμενο γιακά BSB

Πουλόβερ ριγέ oversize Mango

Πουλόβερ με γιακά H&M

Πλεκτό πουλόβερ με ρίγες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ