Follow us

Η Βίκυ Κουλιανού δείχνει τον πιο chic τρόπο για να αναβαθμίσεις το μαύρο φόρεμά σου

Η Βίκυ Κουλιανού προτείνει το διαχρονικό styling tip που είναι και πάλι στην επικαιρότητα.

Βίκυ Κουλιανού NDP Photo Agency

Το μικρό μαύρο φόρεμα πρόκειται να γιορτάσει σύντομα τα εκατό χρόνια ζωής και πορείας στον κόσμο της μόδας. Από το 1926 που το ανέδειξε η Gabrielle Chanel μέχρι και σήμερα, το μαύρο φόρεμα έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των γυναικών και να διατηρήσει τη σταθερή θέση του στη γκαρνταρόμπα μας. Γιατί; Όποια κι αν είναι η περίσταση, casual ή formal, όποιο κι αν είναι το στιλ, η ηλικία, το lifestyle ή ο σωματότυπός σου, πάντα θα μπορείς να βρεις το ιδανικό μαύρο φόρεμα για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις. Μάλιστα, το μαύρο φόρεμα είναι επίσης μία πολύ chic επιλογή ακόμα και για την καθημερινότητα. Αρκεί να το φορέσεις, ακολουθώντας τη στιλιστική συμβουλή της Βίκυς Κουλιανού.

Διαβάστε Επίσης

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Βίκυ Κουλιανού να κάνει βόλτες σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων στην Αθήνα, φορώντας ένα πολύ κομψό total black σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο είχε συνδυάσει ένα μίνι μαύρο φόρεμα με μικρό βολάν στο τελείωμα και λεπτομέρειες από δαντέλα με μαύρες δερμάτινες over the knee μπότες που είναι μία από τις επικρατέστερες τάσεις στα παπούτσια για τον χειμώνα. Ολοκλήρωσε το look της με ένα μαύρο σακάκι, μία επίσης μαύρη cross body τσάντα και κοσμήματα με minimal σχεδιασμό.

Διαβάστε Επίσης

Το στοιχείο που ξεχωρίσαμε στο look της Βίκυς Κουλιανού είναι το καλσόν που επέλεξε. Το μοντέλο συνδύασε το little black dress με ένα μαύρο λεπτό καλσόν με γραμμικό μοτίβο, το οποίο αναβάθμισε το αποτέλεσμα, κάνοντας το πιο ιδιαίτερο. Ακριβώς αυτή είναι η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από το εν λόγω look. Σε περίπτωση δηλαδή που θέλεις να αναβαθμίσεις το μικρό μαύρο φόρεμα σου, τα καλσόν είναι ένα αξεσουάρ που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου. Προτίμησε ένα καλσόν με μοτίβο όπως αυτό της Βίκυς Κουλιανού ή ακόμα και ένα καλσόν που είναι διακοσμημένο με μικρά στρας σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις λίγη λάμψη στο βραδινό look σου.

Το total black look της Βίκυς Κουλιανού

Βίκυ Κουλιανού
Βίκυ Κουλιανού

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ