Follow us

Πώς δεν θα κρυώνεις όταν φοράς καλσόν; | Αυτό είναι το viral hack από το TikTok που πρέπει να δοκιμάσεις

Οι fashionistas του Tik Tok έχουν λύση για κάθε στιλιστικό ζήτημα.

kalson Splash News / Ideal Image

Κάποτε, συνηθίζαμε να λέμε πως το Google μπορεί να λύσει κάθε απορία μας, ακόμα και στιλιστική. Μία αναζήτηση για τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν ή για το ποια παπούτσια ταιριάζουν περισσότερο με το τζιν παντελόνι ήταν αρκετή για να ανακαλύψουμε την απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά, ώστε να μην κάνουμε κάποιο στιλιστικό ατόπημα. Στη συνέχεια, εξίσου βοηθητικό αποδείχθηκε το Instagram και συγκεκριμένα οι influencers της μόδας που μέσα από τις αναρτήσεις τους μας γέμιζαν με έμπνευση για το ντύσιμο μας.

Πλέον, το Tik Tok έχει βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων που αφορά τα social media, κερδίζοντας την προσοχή της Gen Z και όχι μόνο. Τα βίντεο που ανεβαίνουν στην πλατφόρμα έχουν ενθουσιάσει επίσης τις fashionistas, οι οποίες μοιράζονται με τους followers τους, ευρηματικά στιλιστικά hacks που μέχρι σήμερα δεν είχαμε σκεφτεί.

Ακριβώς αυτό συμβαίνει και με ένα hack που έγινε πρόσφατα viral και το οποίο δίνει την απάντηση σε ένα στιλιστικό ζήτημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες κάθε χειμώνα. "Πώς δεν θα κρυώνεις όταν φοράς καλσόν;” Σύμφωνα λοιπόν με το βίντεο που κυκλοφορεί στην πλατφόρμα, για να πετύχεις τον στόχο σου αρκεί να προμηθευτείς ένα κολάν στο χρώμα του δέρματος και να το φορέσεις κάτω από το καλσόν σου. Με αυτό τον τρόπο, θα νιώθεις ζεστά, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να φορέσεις καλσόν με πουά μοτίβο ή όποιο άλλο σχέδιο σου αρέσει χωρίς να νιώθεις πως κρυώνεις.

Δες εδώ το hack

@brittanyhmiller

More winter inspo angels😚 everything linked in my links highlights on insta!! @brittanyhmiller xx

♬ All I Want for Christmas Is You - Best Christmas Songs

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ