Follow us

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το πιο sexy αθλητικό κολάν | Πώς θα αντιγράψεις το athleisure look της

Η Δέσποινα Βανδή προτείνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις τα αθλητικά ρούχα σου εκτός γυμναστηρίου.

Δέσποινα Βανδή NDP Photo Agency

Έχουν χαρακτηριστεί ως τα πιο άνετα και πρακτικά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα οποία μάλιστα έχουν μεγάλη στιλιστική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τα αθλητικά ρούχα, τα οποία κάποτε προορίζονταν αποκλειστικά για τις εμφανίσεις μας στο γυμναστήριο, ενώ πλέον πρωταγωνιστούν στις τάσεις, το street style αλλά και το καθημερινό ντύσιμό μας. Έτσι, πλέον το athleisure στιλ έχει δει τις μετοχές του να εκτοξεύονται και ένα αθλητικό κολάν ή μία μπλούζα φούτερ μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε τα πιο cozy σύνολα για μία γεμάτη ημέρα. Ακριβώς αυτή την τακτική ακολούθησε πρόσφατα και η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε Επίσης

Η ερμηνεύτρια διανύει μία γεμάτη από υποχρεώσεις περίοδο, αφού συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του μουσικού show "Just the 2 of Us” ενώ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της με το συγκρότημα "Μέλισσες” στο Έναστρον. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή στα νότια προάστια, φορώντας ένα αθλητικό look. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια συνδύασε ένα sexy αθλητικό κολάν σε μαύρη απόχρωση και γραμμικό μοτίβο, το οποίο κατά μήκος του ποδιού είχε διαφάνεια με ένα αμάνικο μαύρο jacket. Συμπλήρωσε το athleisure look της με μαύρα αθλητικά παπούτσια, δερμάτινη καφέ τσάντα ώμου και το αγαπημένο αξεσουάρ των fashionistas, δηλαδή ένα μαύρο καπέλο jockey.

Το athleisure look της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Βανδή

Styling Tip

Τα αθλητικά κολάν είναι ιδανικά για τις casual εμφανίσεις της καθημερινότητας ακόμα και την περίοδο του χειμώνα. Όσον αφορά στο styling, ο πιο cool τρόπος για να τα συνδυάσεις είναι είτε με oversized πουλόβερ είτε με μπλούζες φούτερ. Εναλλακτικά, οι chunky πλεκτές ζακέτες που είναι ένα από τα knit trends της σεζόν είναι επίσης μία πολύ κομψή επιλογή. Τα παπούτσια που μπορείς να επιλέξεις είναι είτε τα sneakers είτε ακόμα και τα combat μποτάκια. Σε περίπτωση ωστόσο που θέλεις να το φορέσεις με μία πιο casual chic προσέγγιση, συνδύασε το με πουκάμισο, σακάκι και knee length μπότες.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ