Follow us

Αναρωριέσαι ποιο πανωφόρι ταιριάζει με όλα τα looks των γιορτών; Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το πανωφόρι που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της.

Αθηνά Οικονομάκου Ιnstagram

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί ένα από τα πιο επιτυχημένα προφίλ στο Instagram, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers με τους οποίους μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της. Η ηθοποιός μάλιστα είναι γνωστό πως τρέφει μεγάλη αγάπη για τη μόδα, αφού έχει δημιουργήσει το δικό της brand με τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ το προσωπικό στιλ της αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα, η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "ΜΠΕΝΤ" στο θέατρο Χώρα και δημιούργησε ένα look που θα ζήλευε κάθε fashionista. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας συνδύασε ένα μακρυμάνικο τοπ ζιβάγκο με μία ψηλόμεση παντελόνα με βολάν στο τελείωμα, Και τα δύο items είναι στο ίδιο εντυπωσιακό εμπριμέ μοτίβο. Η Αθηνά Οικονομάκου ολοκλήρωσε το βραδινό look της με μία μαύρη Lady Dior τσάντα χειρός και ένα oversized βελούδινο σακάκι.

Από το σύνολό της ξεχωρίσαμε συγκεκριμένα το σακάκι, αφού είναι ιδανική επιλογή για τα βραδινά looks που θα δημιουργήσεις την εορταστική περίοδο. Είτε αποφασίσεις να φορέσεις φόρεμα είτε φούστα είτε παντελόνι, ένα σακάκι έχει την ικανότητα πάντα να αναβαθμίζει κάθε look, είτε είναι formal είτε casual. Στην περίπτωση που επιλέξεις μάλιστα ένα σακάκι σε βελούδινο ύφασμα, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο γιορτινό.

Το velvet blazer της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου
Αθηνά Οικονομάκου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ