Follow us

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το ωραιότερο φόρεμα με παγιέτες για τις γιορτές | 5 φορέματα για να αντιγράψεις το look της

Η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα που θα σε κάνει να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο για τα Χριστούγεννα.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Από τη στιγμή που τα καταστήματα και τα e-shops γεμίσουν με παγιέτες, glitter και πούλιες, ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά μας και ως fashionistas χρειάζεται να ξεκινήσουμε την αναζήτηση σε ρούχα και αξεσουάρ που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις πιο glam εμφανίσεις. Λίγο πριν ξεκινήσεις το shopping ωστόσο χρειάζεται να βρεις την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Η δική μας ήρθε από μία πρόσφατη εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα παρουσίασε την τελετή απονομής του πλατινένιου δίσκου στις Μέλισσες σε μία βραδιά γεμάτη από μουσική που πραγματοποιήθηκε στο Έναστρον. Για την εν λόγω γιορτινή περίσταση, η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα mini κρουαζέ φόρεμα με μοβ παγιέτες που έχει την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro. Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα ακολούθησε ένα από τα αγαπημένα micro-trends των fashionistas, συνδυάζοντας το φόρεμά της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με πλατφόρμα και λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο στην ίδια μοβ απόχρωση με το φόρεμα, δημιουργώντας έτσι ένα total μοβ look.

Το item που ξεχωρίσαμε από την εμφάνισή της είναι φυσικά το φόρεμα, το οποίο είναι μία πολύ καλή πρόταση για τις εορταστικές εμφανίσεις σου. Δίχως αμφιβολία, τα φορέματα με παγιέτες είναι σήμα κατατεθέν του festive style και ένα one piece που σίγουρα αξίζει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. Όσον αφορά στο styling μάλιστα, ένα φόρεμα με παγιέτες μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορους συνδυασμούς, ώστε να το προσαρμόσεις τόσο στην περίσταση όσο και στην αισθητική σου. Για παράδειγμα, μπορείς να το φορέσεις όπως η Δανάη Μπάρκα δηλαδή με ψηλοτάκουνα πέδιλα, γόβες ή ακόμα και με knee length μπότες που είναι άκρως κολακευτικές. Εναλλακτικά, μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο οπάκ καλσόν και combat μποτάκια ή loafers για ένα πιο cool και σύγχρονο αποτέλεσμα.

Το glam look της Δανάης Μπάρκα

Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα

Get the Look

Αμάνικο μίνι φόρεμα με ντεκολτέ και παγιέτες Pull & Bear

Φόρεμα πούλιες μακρυμάνικο Mango

Φόρεμα με παγιέτες BSB

Anfora Dress XXLOVE

Κρουαζέ φόρεμα με πούλιες H&M

Μίνι φόρεμα με πούλιες Zara

Φόρεμα με πούλιες H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ