Follow us

Πώς θα φορέσεις τις παγέτες με στιλ σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities

Οι Ελληνίδες celebrities σε βοηθούν να λάμψεις φέτος τις γιορτές.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Μία ματιά στις party συλλογές των αγαπημένων μας brands για τις γιορτές είναι αρκετή για να καταλάβουμε τι προτείνουν για το festive style των γιορτών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι παγέτες, οι πούλιες, το glitter είναι οι leaders του εορταστικού ντυσίματος, και τα στοιχεία εκείνα που θα μας βοηθήσουν να λάμψουμε σε κάθε επίσημη εμφάνιση που θα πραγματοποιήσουμε αυτή την περίοδο. Σε περίπτωση ωστόσο που επιθυμείς να προσθέσεις περισσότερο glam στο στιλ των γιορτών αλλά χρειάζεσαι στιλιστική έμπνευση, οι Ελληνίδες celebrities αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

Τι σου προτείνουν; Αρχικά, η σημαντικότερη στιλιστική συμβουλή είναι να προσαρμόσεις αυτά τα glam στοιχεία στο προσωπικό στιλ σου και να τα φορέσεις με τρόπο που σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου. Εξίσου σημαντικό είναι να υπάρχει αρμονία στο τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Βίκυ Καγιά συνδύασαν τις sequin παντελόνες τους με λευκό πουκάμισο, ενώ η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε μία mini φούστα με παγιέτες με μία μπλούζα φούτερ. Φυσικά, οι γιορτές είναι ιδανική περίοδος για να ενδώσεις στον μαξιμαλισμό. Πώς; Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε ένα κοστούμι με πράσινες παγιέτες, η Φαίη Σκορδά μία ολόσωμη φόρμα με χρυσές παγέτες και η Δανάη Μπάρκα ένα άκρως κολακευτικό wrap φόρεμα με παγέτες.

Παρακάτω λοιπόν θα βρεις, τα πιο κομψά celebrity looks που έχουν ως πρωταγωνιστές τις παγέτες για να αντιγράψεις αυτή την περίοδο.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αθηνά Οικονομάκου

Ευγενία Σαμαρά

Τόνια Σωτηροπούλου

Μαρία Κορινθίου

Βίκυ Καγιά

Φαίη Σκορδά

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δανάη Μπάρκα

Βάσια Κωσταρά

Κατερίνα Καινούργιου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ