Follow us

Πέντε items που θα φορέσουν όλες οι fashionistas το 2023

Η νέα χρονιά ξεκινά με τις fashionistas να έχουν κάνει ήδη τις επιλογές τους.

Πέντε items που θα φορέσουν όλες οι fashionistas το 2023 Splash News / Ideal Image

Κάθε έναρξη μίας νέας χρονιάς αποτελεί μία καλή ευκαιρία για ανανέωση του στιλ μας. Ακόμα κι αν ανήκεις σε εκείνους που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα New Year's Resolutions, κάτι πολύ λογικό, το νέο έτος πάντα αποτελεί πηγή έμπνευσης. Ακόμα κι αν οι τάσεις για τον χειμώνα έχουν παρουσιαστεί από καιρό και βρίσκονται ήδη στα καταστήματα, υπάρχουν κάποια άλλα micro trends τα οποία έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή των fashionistas.

Όσον αφορά αυτές τις ξεχωριστές τάσεις, ένα scroll down στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram είναι αρκετό για να παρατηρήσουμε ποια είναι τα items που έχουν ενθουσιάσει τις fashionistas και είναι εκείνα που θα φορούν συνεχώς τη νέα χρονιά. Για το 2023 λοιπόν, η πρόθεση των fashion influencer είναι ξεκάθαρη, αφού θέτουν την άνεση και το coziness ως τους δύο πιο βασικούς γνώμονες για το στιλ τους.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, τα ζεστά κασκόλ, τα tailored παντελόνια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, τα πανωφόρια αλλά και τα αξεσουάρ με επένδυση shearling, αλλά και τα μποτάκια της Ugg είναι τέσσερα από τα πέντε must have κομμάτια που προτείνουν. Τι κοινό έχουν τα εν λόγω items; Είναι κομψά και πρόκειται να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις το κρύο με κομψότητα. Το top 5 με τα απαραίτητα items της νέας εποχής ολοκληρώνεται με το δερμάτινο παντελόνι. Οι fashionistas ωστόσο εξελίσσουν περισσότερο την εν λόγω ιδέα, επιλέγοντας leather pants σε χρώματα όπως το σκούρο πράσινο ή μπορντό.

#1 Δερμάτινο παντελόνι με χρώμα

#2 Μποτάκια Ugg

#3 Πανωφόρι -και αξεσουάρ- με shearling επένδυση

#4 Tailored παντελόνια

#5 Cozy κασκόλ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ