Follow us

Αγαπάς το σκι; Η νέα συλλογή της Zara θα σε βοηθήσει να ντυθείς κομψά ακόμα και στα χιόνια

Φέτος, το après-ski ντύσιμο θα έχει την υπογραφή της Zara.

zara Courtesy of zara

Τα τελευταία χρόνια, το après-ski στιλ έχει καταφέρει να επανέρθει στην επικαιρότητα μέσα από τις συλλογές διάσημων οίκων μόδας όπως οι Miu Miu, Chanel, Etro, Balenciaga και Vivienne Westwood. Όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα για να ντυθεί κατάλληλα σε μία εξόρμηση στα χιόνια βρήκαν τη θέση τους στις χειμερινές collection, υπενθυμίζοντας μας πως η κομψότητα είναι βασικός γνώμονας για τη δημιουργία μίας εμφάνισης, όποια κι αν είναι η περίσταση. Σε περίπτωση λοιπόν που αγαπάς το σκι ή απλώς σου αρέσουν οι χειμερινές εξορμήσεις στα χιόνια, φέτος η Zara αναλαμβάνει να σε βοηθήσει να ντυθείς όπως πρέπει.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, το high street brand μόδας μόλις κυκλοφόρησε τη Ski Collection, η οποία αποτελείται από ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία έχουν δημιουργηθεί με άριστης ποιότητας υλικά αλλά και τις κατάλληλες τεχνοτροπίες ώστε να είναι ανθεκτικά. Πουπουλένια μπουφάν σε αποχρώσεις όπως το λευκό, το πράσινο, το λιλά, τα οποία είναι πολύ ζεστά αλλά και αδιάβροχα πρόκειται να αναδειχθούν ως ο καλύτερος φίλος σου στα χιόνια. Οι ολόσωμη φόρμα αλλά και η εσωθερμική μπλούζα επίσης είναι άκρως απαραίτητα items, ώστε να μη νιώθεις πως κρυώνεις όσο βρίσκεσαι στα χιόνια.

Διαβάστε Επίσης

Επειδή όμως, εκτός από την κομψότητα, μεγάλη σημασία έχει και η προστασία, η Ski Collection της Zara προσφέρει επίσης τα απαραίτητα γυαλιά-μάσκα, αλλά και κράνος, ώστε να απολαύσεις τα χειμερινά αθλήματα με ασφάλεια.

Editor's Picks

Κράνος για σκι και snowboard με ενσωματωμένη βάση για γυαλιά Zara

Ελαφριά μπλούζα με απαλή υφή και θερμικές ιδιότητες Zara

Μπότα Zara

Πουπουλένιο μπουφάν με επένδυση Zara

Μάσκα για σκι και snowboard με ελαφρύ σκελετό Zara

Πουπουλένιο μπουφάν Zara

Ολόσωμη φόρμα από τεχνικό ύφασμα με ύφασμα windproof και waterproof Zara

Πουπουλένιο μπουφάν κατασκευασμένο με επένδυση Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ