Follow us

Αυτό είναι το γιλέκο από τη Zara που φορούν όλες οι fashion influencers στο Instagram

Η αγορά από τη Zara που θα ανανεώσει το στιλ σου.

zara Courtesy of Zara

Κάθε φορά που κάποιο από τα αγαπημένα μας brands κυκλοφορούν τη νέα συλλογή τους, ξεκινά μία σημαντική διαδικασία. Να ανακαλύψουμε δηλαδή όλα τα κομμάτια από την οποία αποτελείται και να ξεχωρίσουμε εκείνα που ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ μας. Κάποιες φορές ωστόσο, σε αυτή τη διαδικασία μάς βοηθούν περισσότερο οι fashion influencers που θαυμάζουμε για το στιλ τους και παρακολουθούμε στα social media. Ακριβώς μία τέτοια ανακάλυψη κάναμε πρόσφατα και αφορά ένα item από τη χειμερινή συλλογή της Zara.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας μερικά clicks στο Instagram account της influencer Holly Elizabeth, η οποία μετρά περισσότερους από τριάντα χιλιάδες followers και έχει ξεχωρίσει για το casual chic στιλ της, φόρεσε ένα item που αξίζει την προσοχή σου. Πρόκειται για ένα αμάνικο γιλέκο με γιακά, το οποίο έχει επένδυση από συνθετικό μαλλί προβάτου, τη γνωστή shearling επένδυση. Η Holly Elizabeth το έχει συνδυάσει με τζιν παντελόνι και γκρι πουλόβερ με ζιβάγκο σε ένα casual σύνολο που είναι ιδανικό για την καθημερινότητα.

Γιατί αξίζει να αποκτήσεις ένα γιλέκο όπως αυτό από τη Zara; Αρχικά, τα πανωφόρια και γιλέκα με shearling επένδυση είναι μία από τις τάσεις που ενθουσίασαν τις fashion influencers πέρσι τον χειμώνα και βρίσκονται στην επικαιρότητα έως σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, ένα shearling γιλέκο πρόκειται να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο χειμερινό στιλ σου, ενώ θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο και την περίοδο της άνοιξης.

Το αγαπημένο γιλέκο των fashionistas από Zara

Αυτό είναι το γιλέκο από τη Zara που φορούν όλες οι fashion influencers στο Instagram
Αμάνικο γιλέκο με γιακά Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ