Follow us

Το hero accessory του φετινού χειμώνα θα σε κρατήσει ζεστή στο πολύ κρύο

Γιατί οι fashion influencers έχουν ενθουσιαστεί με τους πλεκτούς σκούφους φέτος τον χειμώνα;

Το hero accessory του φετινού χειμώνα θα σε κρατήσει ζεστή στο πολύ κρύο Splash News / Ideal Image

Μπορεί ο χειμώνας να αργεί κάπως να έρθει στη χώρα μας, ακόμα κι αν το ημερολόγιο δείχνει πως βρισκόμαστε στην καρδιά του, ωστόσο όταν το κρύο εμφανιστεί, θα πρέπει να μας βρει προετοιμασμένες. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με ρούχα και αξεσουάρ που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τη χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να κάνουμε έκπτωση στην αισθητική ή το στιλ μας. Εκτός από τα πλεκτά ρούχα, τα παλτό και τα μπουφάν, ένας έξυπνος τρόπος για να ντυθείς ζεστά είναι και τα αξεσουάρ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι πλεκτοί σκούφοι που έχουν αναδειχθεί ως το hero accessory του χειμώνα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πλεκτοί σκούφοι έχουν δίχως αμφιβολία χρηστικό ρόλο στο ντύσιμό μας και αυτός είναι να μας προστατεύσουν από το κρύο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, οι fashion influencers έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτό το τόσο χρήσιμο αξεσουάρ, αναδεικνύοντας το ως ένα από τα κορυφαία micro trends. Έτσι, μερικά clicks στα Instagram accounts τους είναι αρκετά για να παρατηρήσουμε πως οι fashionistas φορούν πλεκτούς σκούφους όχι μόνο σε κάποια εξόρμηση στα χιόνια αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Όσο περισσότερο μειώνεται η θερμοκρασία τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχεις για να προσθέσεις αυτό το τόσο ξεχωριστό αξεσουάρ στο ντύσιμό σου. Στις χειμερινές συλλογές των brands άλλωστε θα βρεις μεγάλη ποικιλία από πλεκτούς σκούφους τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το μπεζ όσο και σε εντυπωσιακά μοτίβα ή έντονα χρώματα, ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που ταιριάζουν στο στιλ σου. Μέχρι τότε, παρακάτω θα βρεις τη στιλιστική έμπνευση που θα σε πείσει να προσθέσεις τουλάχιστον έναν πλεκτό σκούφο στη συλλογή σου.

Πώς φορούν τους πλεκτούς σκούφους οι fashion influencers

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ