Follow us

Θα φορούσες ποτέ πράσινο vinyl παντελόνι; Η Τόνια Σωτηροπούλου θα σε πείσει να το κάνεις

Το παντελόνι της Τόνιας Σωτηροπούλου κοστίζει λιγότερο από 35 ευρώ.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Η ανανέωση του στιλ μίας γυναίκας είναι μία διαδικασία που δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Αντιθέτως, εξελίσσεται όσο εξελίσσεται η προσωπικότητα, οι προτιμήσεις και ο χαρακτήρας της. Στην περίπτωση μάλιστα που μία γυναίκα αγαπά τον κόσμο της μόδας και θέλει να πειραματίζεται συνεχώς με τάσεις, χρώματα και συνδυασμούς, αυτό το ταξίδι δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Καθεμία από εμάς άλλωστε συχνά νιώθει πως χρειάζεται να κάνει μία αλλαγή που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο ντύσιμό της. Μία πολύ καλή -και αστείρευτη- πηγή έμπνευσης είναι το στιλ των γυναικών που θαυμάζουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε Επίσης

Ρίχνοντας μία ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η προσοχή μας έπεσε σε μία ανάρτηση της ηθοποιού, στην οποία φαίνεται να φορά ένα πράσινο vinyl παντελόνι. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα skinny παντελόνι της Clazedonia, το οποίο έχει γυαλιστερή όψη βινυλίου, έχει φερμουάρ στο πλάι και thermal επένδυση, ώστε να σε κρατήσει ζεστή τον χειμώνα. Όσον αφορά στο styling, η Τόνια Σωτηροπούλου ακολούθησε την αγαπημένη συμβουλή των fashion experts, συνδυάζοντας το με μαύρη μπλούζα, μαύρο blazer και μαύρες γόβες με τετράγωνο τακούνι.

Διαβάστε Επίσης

Η ηθοποιός ακολούθησε τη στιλιστική συμβουλή που λέει πως όταν φοράμε ένα statement κομμάτι, στην προκειμένη περίπτωση είναι το πράσινο vinyl παντελόνι της Calzedonia, είναι προτιμότερο να το συνδυάζουμε με basic αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό ή το μπεζ. Κάπως έτσι επιτυγχάνεται η αρμονία στο ντύσιμό μας. Αυτό το τόσο ιδιαίτερο και μοντέρνο παντελόνι ωστόσο είναι ένας τρόπος για να ανανεώσεις το στιλ σου με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Πώς θα μπορούσες να το φορέσεις; Είτε όπως η Τόνια Σωτηροπούλου για μία βραδινή εμφάνιση είτε με oversized πουλόβερ και sneakers σε μία πιο casual προσέγγιση.

Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the item

Κολάν Skinny Βινύλιο Thermal Calzedonia
Κολάν Skinny Βινύλιο Thermal Calzedonia

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ