Follow us

Η Άννα Ζηρδέλη φόρεσε τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια για βραδινή έξοδο

Τα παπούτσια της Άννας Ζηρδέλη είναι σε έκπτωση.

zirdelianna Instagram @zirdelianna

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Άννα Ζηρδέλη βρίσκεται στην ομάδα -μπροστά από τις κάμερες- της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η δημοσιογράφος μάλιστα έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων και για το προσωπικό στιλ της, ενώ καθημερινά μοιράζεται μέσω Instagram τα looks που φορά. Σε μία από τις εμφανίσεις της λοιπόν, η Άννα Ζηρδέλη συνδύασε μία ροζ πλεκτή ζακέτα με ένα λιλά δερμάτινο παντελόνι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μπεζ ψηλοτάκουνα platform shoes της ελληνικής εταιρείας, Tsakiris Mallas.

Από το εν λόγω look ξεχωρίσαμε τα παπούτσια της δημοσιογράφου, αφού είναι ένα από τα shoe trends της τρέχουσας σεζόν. Πιο συγγκεκριμένα, τα plarform shoes πρωταγωνίστησαν στις συλλογές των οίκων Bottega Veneta, Balmain, Peter Do και Altuzarra, κερδίζοντας την προσοχή των γυναικών. Εάν αναρωτιέσαι γιατί αξίζει να τα προσθέσεις στη συλλογή σου, η απάντηση είναι πως ταιριάζουν με πολλά looks και είναι πιο άνετα από ό,τι πιστεύεις. Τόσο η μεγάλη επιφάνεια που πατά στο έδαφος όσο και το τετράγωνο τακούνι τα καθιστά πιο άνετα από άλλες επιλογές.

Το look της Άννας Ζηρδέλη

Get the item

Η Άννα Ζηρδέλη φόρεσε τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια για βραδινή έξοδο
Ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas

Θα το βρεις εδώ.

Tips για να περπατάς άνετα στα ψηλοτάκουνα παπούτσια

Tip 1

Εάν στην καθημερινότητά σου φοράς κυρίως flat παπούτσια, αυτομάτως έχεις συνηθίσει να πατάς με όλο το πέλμα στο έδαφος καθώς βηματίζεις. Κάθε φορά που φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια όμως θα πρέπει να αλλάζεις τον τρόπο που περπατάς. Για να υπάρξει ισορροπία θα πρέπει να πατάς στο έδαφος πρώτα με το τακούνι και έπειτα με το πέλμα. Το trick αυτό θα κάνει τον βηματισμό σου με τα ψηλοτάκουνα να φαίνεται πιο φυσικός.

Tip 2

Συχνά, μας αρέσουν ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία όμως δεν μας ταιριάζουν και τόσο. Μπορεί λόγω ύψους, φόρμας ή τακουνιού. Ο στόχος είναι να βρεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που ταιριάζουν σε εσένα και σε βοηθούν να περπατάς με άνεση και ευκολία. Να θυμάσαι πάντα πως η σωστή εφαρμογή και η υψηλή ποιότητα και η "συνταγή” της επιτυχίας.

Tip 3

Ευτυχώς για όλες, τα shoe brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνια σε διαφορετικά μεγέθη, ύψη και στιλ, ώστε η καθεμία από εμάς να επιλέξει εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο. Εάν δεν είσαι πολύ εξοικειωμένη με τα τακούνια, προτίμησε εκείνα σε τετράγωνο μέγεθος που είναι πιο σταθερά. Επίσης, αξίζει να πειραματιστείς με τακούνια σε διαφορετικό μήκος μέχρι να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ