Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε το τζιν με το combo που θα αντιγράψουμε σίγουρα την άνοιξη

Η Ραφαέλα Ψαρρού προτείνει την πιο έξυπνη στιλιστική συμβουλή για να φορέσεις με στιλ το τζιν σου.

Ραφαέλα Ψαρρού Instagram @rafaela_psarrou

Το τζιν παντελόνι είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας που δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ. Η πρακτικότητα και η άνεση που προσφέρει σε συνδυασμό με το γεγονός πως συνδυάζεται με άπειρους τρόπους είναι οι λόγοι που η σχέση μας μαζί του ανανεώνεται συνεχώς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως συχνά όταν θέλουμε να ντυθούμε κομψά και προσεγμένα σε διαφορετικές περιστάσεις, η πρώτη σκέψη που κάνουμε είναι να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν.

Ακόμα κι αν διανύουμε την πιο κρύα εποχή του χρόνου, δηλαδή τον χειμώνα, ο νους μας έχει ήδη ξεκινήσει να ταξιδεύει στην άνοιξη, αλλά και σε όλα τα looks που θα φορέσουμε τότε. Πολλά από αυτά φυσικά έχουν ως πρωταγωνιστή το τζιν παντελόνι. Πρόσφατα μάλιστα, η Ραφαέλα Ψαρρού δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram ένα σύνολο που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε με κομμάτια που έχουμε ήδη στη συλλογή μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Ψαρρού συνδύασε το ψηλόμεσο τζιν της με ένα floral πουκάμισο στις αποχρώσεις του μοβ, το οποίο φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Βάσσια Κωσταρά και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Το look της είναι άνετο, πολύ κομψό, ενώ το λουλουδάτο μοτίβο μάς κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την άνοιξη.

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι πως ένα εντυπωσιακό πουκάμισο όπως αυτό της Ραφαέλας Ψαρρού μπορεί να αναβαθμίσει χωρίς κόπο ένα look με τζιν παντελόνι. Αξίζει λοιπόν να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με μπλούζες και πουκάμισα σε χαρούμενα χρώματα και μοτίβα, τα οποία θα συνδυάζεις με τζιν είτε σε casual είτε σε πιο formal περιστάσεις.

Το look της Ραφαέλας Ψαρρού

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε το τζιν με το combo που θα αντιγράψουμε σίγουρα την άνοιξη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ