Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε δερμάτινο κοστούμι σε μία rock εμφάνιση που αξίζει να αντιγράψεις

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε την top τάση της σεζόν.

Χριστίνα Μπόμπα NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις πιο διάσημες influencers της χώρας μας με το προφίλ της στο Instagram να συγκεντρώνει περισσότερους από 730 χιλιάδες followers και οι αναρτήσεις της να έχουν μεγάλη απήχηση σε όσους την ακολουθούν. Ένας από τους λόγους που αξίζει να πατήσεις το "Follow button” στο προφίλ της είναι το στιλ της. Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της τα looks που δημιουργεί στην καθημερινότητά της, τις τάσεις που έχει ξεχωρίσει αλλά και τα αγαπημένα της brands. Αυτό σημαίνει πως το προφίλ της αποτελεί πηγή στιλιστικής έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Πρόσφατα μάλιστα, η influencer και επιχειρηματίας βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση με αφορμή τη γιορτή του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη. Για την εν λόγω περίσταση, η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε μία από τις top τάσεις της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή το Bikercore. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα μαύρο δερμάτινο κοστούμι με μαύρο lingerie top, μαύρα combat μποτάκια με τετράγωνο τακούνι και μία μαύρη δερμάτινη τσάντα. Πρόσθεσε λάμψη στο βραδινό look της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μικρά στρας.

Η τάση Bikercore έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των γυναικών που παρακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας. Το εν λόγω trend ανέδειξαν μέσα από τις συλλογές τους οι οίκοι Loewe, Hermes, Alexander McQueen, Alaia, Saint Laurent, Tod's και Khaite, οι οποίοι μας προτρέπουν να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με δερμάτινα φορέματα, σακάκια, κοστούμια όπως αυτό της Χριστίνας Μπόμπα, πουκάμισα, παντελόνια, ολόσωμες φόρμες. Τα εν λόγω κομμάτια θα κάνουν το στιλ μας να αποπνέει έναν αέρα ανανέωσης.

Πρόσφατα μάλιστα, την ίδια τάση υιοθέτησε και η Ελένη Μενεγάκη. Μπορείς να δεις το look της εδώ.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε δερμάτινο κοστούμι σε μία rock εμφάνιση που αξίζει να αντιγράψεις
Χριστίνα Μπόμπα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ