Follow us

Χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξεις το σωστό τζιν, εάν ψωνίζεις online

Επίλεξε το σωστό τζιν, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποια επιστροφή.

Χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξεις το σωστό τζιν, εάν ψωνίζεις online Splash News / Ideal Image

Ας είμαστε ειλικρινείς. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευκολία που προσφέρει το online shopping. Είτε βρίσκεσαι στον καναπέ σου είτε κάνεις ένα μικρό break από τη δουλειά, μπορείς να επισκεφτείς το app ή το e-shop του αγαπημένου σου brand και μέσα σε πολύ λίγα λεπτά να έχεις παραγγείλει εκείνη τη νέα τσάντα που ήθελες τόσο καιρό ή ένα νέο φόρεμα που θέλεις να φορέσεις στο πάρτι που σε έχουν καλέσει. Ακολουθώντας όμως αυτή την ειλικρινή στάση, θα πρέπει επίσης να παραδεχτούμε πως για να κάνεις σωστές επιλογές σε κάποια κομμάτια, χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική. Έτσι, θα χαρείς με την αγορά σου και δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάποια επιστροφή. Σε αυτό το κείμενο λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τα tips που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το τέλειο τζιν, ψωνίζοντας online.

Να συμβουλεύεσαι πάντα το size guide

Κάθε fashion brand έχει διαφορετικές γραμμές ρούχων, έτσι μπορεί να χρειαστεί να επιλέξεις ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο από εκείνο που αγοράζεις συνήθως. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να ρίξεις μία ματιά στο size guide που προσφέρει το brand που έχεις επιλέξει. Μέτρησε τις αναλογίες σου, σύγκρινε τις με εκείνες του brand και κάνε την καλύτερη επιλογή. Εξίσου χρήσιμο είναι να παρατηρήσεις το νούμερο που φοράει το μοντέλο στο e-shop, ωστόσο αυτό κάποιες φορές μπορεί να σε μπερδέψει. Το size guide ποτέ.

Διάβασε την περιγραφή του εκάστοτε τζιν

Επίσης, πολύ χρήσιμο είναι να διαβάζεις την περιγραφή και όλα τα στοιχεία που αναφέρονται για το τζιν που έχει επιλέξει. Μπορεί να είναι ελαστικό ή όχι, να χρειάζεται να κάνεις size up ή down. Αυτές οι πληροφορίες θα σε γλιτώσουν από μία λάθος αγορά και στη συνέχεια από μία επιστροφή. Plus: Μην ξεχνάς πώς μετά από μία ή δύο φορές που θα έχεις φορέσει και πλύνει το τζιν, αυτό θα προσαρμοστεί στη σιλουέτα σου.

Το Instagram του brand

Μία συμβουλή που ακολουθούν πιστά οι πιο ενημερωμένες online shoppers είναι να ρίχνουν μία ματιά στο Instagram feed του brand από το οποίο επιθυμούν να κάνουν κάποια αγορά. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να διαβάσεις τα σχόλια ή να δεις τις tagαρισμένες φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει άλλες γυναίκες που έχουν αγοράσει κάποιο item. Εκεί συχνά θα βρεις διάφορα χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν επίσης να κάνεις έξυπνες αγορές.

Μία δεύτερη ευκαιρία πριν την επιστροφή

Εντάξει, το τζιν έφτασε και δεν είναι ακριβώς όπως το περίμενες. Λίγο μεγαλύτερο ή λίγο πιο μακρύ ή σε γραμμή που εν τέλει δεν σε ενθουσιάζει. Σίγουρα, η πρώτη επιλογή είναι να το επιστρέψεις, να επιλέξεις κάτι άλλο ή να σου επιστρέψει το brand τα χρήματα. Ωστόσο, εάν οι αλλαγές είναι μικρές μπορείς απλώς να επισκεφτείς κάποια μοδίστρα που θα το μεταποιήσει στα μέτρα σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ