Follow us

Τα items που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου σύμφωνα με το στιλ της Χριστίνας Μπόμπα

Έμπνευση από το στιλ της Χριστίνας Μπόμπα.

chrismpo Instagram @chrismpo

Έχοντας σχεδόν 740 χιλιάδες followers στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες lifestyle influencers της χώρας μας. Κάθε ανάρτησή της συγκεντρώνει χιλιάδες likes αλλά και σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της. Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το προσωπικό στιλ της, αφού κάθε της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες.

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν ήδη ξεκινήσει να ανυπομονούν για την άνοιξη και όλες τις νέες τάσεις, τότε σίγουρα αξίζει να πατήσεις το follow button στο Instagram προφίλ της Χριστίνας Μπόμπα. Κάνοντας ένα scroll down στον λογαριασμό της, παρατηρούμε πως η influencers έχει μία προτίμηση στο casual chic ντύσιμο και επιλέγει συχνά να φορέσει items όπως το τζιν παντελόνι, τα sneakers, το δερμάτινο και bomber τζάκετ, αλλά και κοστούμια σε χαρούμενες αποχρώσεις όπως το έντονο μπλε. Ακριβώς αυτά είναι τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Πρόκειται για διαχρονικά κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα στην καθημερινότητά σου χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς πολύ το styling. Όσο απλά είναι όμως, άλλο τόσο χαρακτηρίζονται και από κομψότητα. Το κοστούμι ή το τζιν παντελόνι άλλωστε είναι items που μπορούν να προσαρμοστούν σε day to night εμφανίσεις.

-Denim ολόσωμη φόρμα

-Λευκά sneakers

-Κοστούμι σε έντονο χρώμα

-Δερμάτινο τζάκετ

-Καμπαρντίνα

-Denim ψηλόμεση παντελόνα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ