Follow us

Τα στιλιστικά λάθη που δεν κάνει ποτέ μία Γαλλίδα fashionista

Τι δεν θα φορέσει ποτέ μία Γαλλίδα fashionista;

Τα στιλιστικά λάθη που δεν κάνει ποτέ μία Γαλλίδα fashionista Pixel Formula

Το στιλ των Γαλλίδων είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης για τις περισσότερες fashion experts. Η ανεπιτήδευτη κομψότητα που τις διακρίνει. Η αίσθηση πως δεν έχουν προσπαθήσει ιδιαιτέρως, ωστόσο είναι πάντα κομψές. Η αγάπη τους για τη μόδα αλλά η απόσταση που παίρνουν από τις τάσεις της. Αυτά είναι μερικά μόλις από τα στοιχεία που κάνει τις Γαλλίδες fashionistas και τις στιλιστικές επιλογές τους τόσο γοητευτικές για χιλιάδες γυναίκες. Εκτός από τα styling tips που ακολουθούν στο ντύσιμό τους όμως, μεγάλο ενδιαφέρον έχει να παρατηρήσουμε και τα στιλιστικά λάθη που δεν κάνουν ποτέ. Ποια είναι αυτά;

Αποφεύγει να φορά logos

Η αγάπη στα ρούχα και τα αξεσουάρ που είναι διακοσμημένα με logos είναι ευρέως γνωστή τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, αυτή είναι μία από τις τάσεις που δεν θα υιοθετήσει ποτέ μία Γαλλίδα fashionista. Οι Γαλλίδες αγαπούν τη διακριτική πολυτέλεια χωρίς η εμφάνισή τους να αποπνέει πλούτο. Προτιμούν τα διακριτικά logos σε ζώνες και τσάντες, αλλά και τα κλασικά, διαχρονικά κομμάτια των οίκων όπως η saddle τσάντα του οίκου Dior ή η "Kelly bag” του οίκου Hermes.

Δεν συμπαθεί τις αθλητικές φόρμες

Μπορεί τα sweatpants να είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στο street style που φορούν οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, ωστόσο οι Γαλλίδες δεν τα συμπαθούν ιδιαιτέρως. Εάν θέλουν να δημιουργήσουν ένα κομψό και άνετο σύνολο για την καθημερινότητα, η πρώτη τους επιλογή είναι τα τζιν παντελόνια και η δεύτερη τα κλασικά μαύρα κολάν, τα οποία μάλιστα συνδυάζουν τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

#3 Επιλέγει προσεκτικά τα παπούτσια της

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια προκαλούν ενθουσιασμό σε κάθε γυναίκα. Ωστόσο, κάποιες περπατούν με άνεση τα ψηλά τακούνια και κάποιες άλλες νιώθουν άβολα όταν τα φορούν, αλλά συνεχίζουν να τα επιλέγουν. Ωστόσο, οι Γαλλίδες αποφεύγουν ο,τιδήποτε τους στερεί την άνεση τους, ενώ ταυτόχρονα δεν κάνουν την παραμικρή έκπτωση στο στιλ τους. Για παράδειγμα, τακούνια όπως τα kitten heels ή εκείνα που έχουν τετράγωνο σχήμα είναι πιο πρακτικά και προσφέρουν σταθερότητα. Συνεπώς είναι ιδανικά για την καθημερινότητα.

#4 Η σχέση της με τα έντονα χρώματα

Μπορεί μία από τις επικρατέστερες τάσεις των τελευταίων σεζόν να είναι τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το κίτρινο, το ροζ και το μπλε, ωστόσο οι Γαλλίδες δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα head to toe σύνολα σε bold αποχρώσεις. Αντιθέτως, προτιμούν να προσθέτουν μικρές χρωματικές πινελιές στις εμφανίσεις τους με αξεσουάρ όπως τα παπούτσια, οι τσάντες, τα μαντήλια και τα headbands.

#5 Δίνει μεγάλη προσοχή στα υφάσματα

Όποιο κι αν είναι το budget τους, οι Γαλλίδες προτιμούν πάντα την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Τα ρούχα που επιλέγουν να προσθέσουν στη συλλογή τους δηλαδή είναι από υφάσματα όπως το βαμβάκι, το μετάξι και το κασμίρι, ενώ αποφεύγουν τον πολυεστέρα, ο οποίος υποβαθμίζει μία εμφάνιση. Αυτό σημαίνει πως κάνουν πιο προσεκτικές, ποιοτικές αγορές και αποφεύγουν τα ρούχα από fast fashion εταιρείες.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ