Follow us

Αυτά είναι τα παπούτσια που φορούν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη

Οι πιο κομψές μπαλαρίνες που μπορείς να φορέσεις την άνοιξη.

Αυτά είναι τα παπούτσια που φορούν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Η άφιξη της άνοιξης φέρνει αυτομάτως έναν αέρα αλλαγής στο ντύσιμό μας. Νέες τάσεις, νέες συλλογές, νέοι στιλιστικοί στόχοι και φυσικά προσθήκη νέων items στη γκαρνταρόμπα μας. Ανάμεσα σε όλα τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στη shopping list μας, τα παπούτσια είναι σίγουρα must. Κάπου εδώ όμως έρχεται η ερώτηση "ποια είναι τα ιδανικά παπούτσια για την περίοδο της άνοιξης”. Ευτυχώς, τα it girls της μόδας έχουν ήδη αποφασίσει για εμάς.

Διαβάστε Επίσης

Η απάντηση λοιπόν σε αυτή την ερώτηση είναι οι flat μπαλαρίνες. Αυτό το τόσο ιδιαίτερο στιλ παπουτσιών που μετρά αιώνες παρουσίας στον κόσμο της μόδας έχει επανέρθει στην επικαιρότητα με στόχο να πείσει ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista με τη στιλιστική του αξία. Οι μπαλαρίνες είναι ιδανική επιλογή για την περίοδο της άνοιξης, αφού ταιριάζει με τζιν ή υφασμάτινα παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, φούστες και φορέματα, ενώ η άνεση που τις χαρακτηρίζει τις καθιστά ακόμα πιο απαραίτητες για το καθημερινό ντύσιμο.

Διαβάστε Επίσης

Στις νέες συλλογές των brands λοιπόν μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από μπαλαρίνες σε διάφορες αποχρώσεις και υλικά, ώστε να επιλέξεις τις ιδανικές ανάλογα με το στιλ σου.

Editor's Picks

Μπαλαρίνες Bershka

Μπαλαρίνες Stradivarius

Μπαλαρίνες Haralas

Μπαλαρίνες Kalogirou

Μπαλαρίνες Envie Shoes

Παπούτσι μύτη διακοσμητική αγκράφα Mango

Μπαλαρίνες H&M

Ίσιο εξώφτερνο παπούτσι με ράφια Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ