Follow us

Η Δώρα Κατσικογιάννη, η Μυρτώ Κάζη και η Ευτυχία Λαζάρου φορούν τη νέα limited συλλογή της Answear.LAB και μιλούν για το δικό τους Sisterhood

Οι τρεις δυναμικές γυναίκες φωτογραφήθηκαν με τη νέα συλλογή "SISTERHOOD" της Answear.LAB που εξυμνεί τη γυναικεία αλληλεγγύη.

answear © Ειρήνη Καραγιάννη

Εξ' ορισμού, ο όρος Sisterhood αναφέρεται στην ένωση ή την κοινότητα που δημιουργούν κάποιες γυναίκες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, πεποιθήσεις, όνειρα. Σε μία πιο ελεύθερη και σύγχρονη ανάλυση, sisterhood σημαίνει υποστήριξη και ενσυναίσθηση ανάμεσα στις γυναίκες, σχέσεις που έχουν ως βασικό γνώμονα τον σεβασμό προς τους άλλους και προς τον εαυτό μας. Sisterhood σημαίνει γυναικεία αλληλεγγύη και ακριβώς σε αυτή αφιερώνει τη νέα limited συλλογή της το brand που αποδεικνύει συνεχώς και έμπρακτα την αγάπη προς τις γυναίκες. Ο λόγος για την Answear.LAB, που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του answear.gr.

Με τη νέα συλλογή της "SISTERHOOD", η Answear.LAB αποδεικνύει πως η γυναικεία αλληλεγγύη δεν είναι μύθος. Ο κόσμος της μόδας, της τέχνης, της μουσικής συνδυάστηκαν περίτεχνα, ώστε να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη συλλογή που έχει έναν σημαντικό στόχο. Να αποθεώσει τη γυναικεία φιλία και αλληλοϋποστήριξη.

Το όραμα της ομάδας Answear.LAB

Το στιλ είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση. Είναι διαφορετικό για την κάθε γυναίκα και αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης της προσωπικότητας, της αισθητικής, του χαρακτήρα μας. Το στιλ μάς βοηθά να νιώσουμε κομψές, δυνατές, με αυτοπεποίθηση και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε brands όπως η Answear.LAB που δημιουργεί συλλογές, οι οποίες ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτόν τον στόχο.

Η limited συλλογή "SISTERHOOD" της Answear.LAB εξυμνεί τη γυναικεία αλληλεγγύη. Η σχεδιαστική ομάδα του brand εμπνεύστηκε από το έργο της φεμινίστριας σχεδιάστριας μόδας Elsa Schiaparelli, θέτοντας το ροζ ως μεγάλο πρωταγωνιστή της συλλογής. Άλλωστε, το ροζ είναι μία απόχρωση που συμβολίζει την αγάπη και την κατανόηση μεταξύ γυναικών, παρέχει ένα αίσθημα αισιοδοξίας και χαράς.

Στη συλλογή "SISTERHOOD", η γεμάτη ενέργεια απόχρωση του εκρηκτικού ροζ αποτυπώνεται σε δερμάτινα παλτό, φορέματα από σατέν, φούστες με τούλι και εντυπωσιακά κοστούμια. Ταυτόχρονα, το ροζ συνδυάζεται με χαλαρωτικό μπλε denim και φουτουριστικό ασημί δημιουργώντας μία ιδιαίτερη λάμψη στα ρούχα: ασημένια bomber και jackets, τζιν με απλικέ, tops και φούστες που συνδυάζονται με τα εντυπωσιακά κοσμήματά της που συμπληρώνουν το styling.

Μία συλλογή με τόσο σημαντικό μήνυμα όπως η limited collection της Answear.LAB αξίζει να φωτογραφηθεί από εξίσου δυναμικές γυναίκες. Έτσι, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Μυρτώ Κάζη και η Ευτυχία Λαζάρου πόζαραν στον φακό, φορώντας ρούχα και αξεσουάρ από τη συλλογή "SISTERHOOD" και μίλησαν για το δικό τους sisterhood, τη γυναικεία ενδυνάμωση και τις εμπειρίες τους.

Οι εμπειρίες γυναικείας αλληλεγγύης της Δώρας Κατσικογιάννη

Σύμφωνα με τη Δώρα Κατσικογιάννη, "Κάθε γυναίκα είναι έμπνευση και όλες μαζί δημιουργούμε μία δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο”, ενώ οι αγαπημένες γυναίκες της ζωής της είναι η μητέρα, η αδερφή της, Κωνσταντίνα και οι δύο φίλες της, Φανή και Ελένη. Η content creator φόρεσε το iconic "Be Brave Sister" t-shirt από τη συλλογή της "SISTERHOOD" της Answear.LAB και το συνδύασε με τζιν παντελόνι και ένα σακάκι σε hot pink απόχρωση. Τα λευκά sneakers με τις μαύρες λεπτομέρειες είναι το αξεσουάρ που κάνει το look της ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Η Δώρα Κατσικογιάννη, η Μυρτώ Κάζη και η Ευτυχία Λαζάρου φορούν τη νέα limited συλλογή της Answear.LAB και μιλούν για το δικό τους Sisterhood
Δώρα Κατσικογιάννη

Σακάκι Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Μπλουζάκι Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Τζιν παντελονι Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Δερμάτινα αθλητικά παπούτσια Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Η Μυρτώ Κάζη μιλά για το δικό της sisterhood

Η Μυρτώ Κάζη αναφέρει πως "Οι γυναίκες έχουμε έναν πολύ προσωπικό, δικό μας κώδικα επικοινωνίας που είναι γραμμένος στο DNA μας και ναι, χρειαζόμαστε η μία την άλλη. Γιατί έτσι είμαστε πιο δυνατές". Η ίδια ένιωσε πιο δυνατή, φορώντας το λευκό πουκάμισο και τη mini metallic φούστα της Answear. LAB. Εάν χρειάζεται να κρατήσεις μία συμβουλή είναι εκείνη που της έδωσε η μητέρα της, λέγοντας πως "εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές".

Μυρτώ Κάζη
Μυρτώ Κάζη

Βαμβακερό πουκάμισο Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Φούστα Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Δερμάτινα αθλητικά παπούτσια Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Οι γυναίκες που αγαπά & θαυμάζει η Ευτυχία Λαζάρου

Τι σημαίνει SISTERHOOD για την Ευτυχία Λαζάρου; "Νιώθω τυχερή, που από μικρή έχω μάθει τι σημαίνει γυναικεία αλληλεγγύη. Μεγαλώνοντας, δημιούργησα το δικό μου sisterhood με γυναίκες που θαυμάζω και αγαπώ". Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, φορώντας το απόλυτο double denim σύνολο της άνοιξης με την υπογραφή της Answear.LAB.

Ευτυχία Λαζάρου
Ευτυχία Λαζάρου

Τζιν πουκάμισο Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Τζιν παντελονι Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Δερμάτινα αθλητικά παπούτσια Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Η νέα περιορισμένη συλλογή SISTERHOOD της Answear.LAB διατίθεται αποκλειστικά μέσω του answear.gr

Φωτογραφίες: Ειρήνη Καραγιάννη

Editor's Picks

Δερμάτινη τσάντα Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Ψηλοτάκουνα παπούτσια Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Τζιν παντελονι Answear Lab X limited collection SISTERHOOD

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ