Follow us

Τα αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν στο street style της άνοιξης

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για την άνοιξη.

Τα αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν στο street style της άνοιξης Splash News / Ideal Image

Η άνοιξη, ως εποχή της ανανέωσης αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε αλλαγές στο στιλ μας. Εάν θέλεις να πειραματιστείς με συνδυασμούς, αποχρώσεις ή μοτίβα, να φορέσεις looks που δεν είχες τολμήσει παλαιότερα ή να αντιγράψεις τα looks των αγαπημένων σου fashionistas που θαυμάζεις τόσο καιρό, αυτή η περίοδος είναι ιδανική. Ένας safe τρόπος μάλιστα για να δεις το στιλ σου να αλλάζει είναι να ξεκινήσεις να επενδύεις σε αξεσουάρ που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν μία εμφάνιση. Ευτυχώς, η μόδα της σεζόν προσφέρει πολλές επιλογές σε αξεσουάρ για να πετύχεις τον στόχο σου.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση που είσαι bag lover, μία τσάντα καλάθι είναι σίγουρα μία κομψή και διαχρονική επιλογή. Πρόκειται για ένα στιλ τσάντας που θα έχεις στη συλλογή σου για χρόνια και μπορείς να κρατήσεις από την άνοιξη έως τον Σεπτέμβρη. Εναλλακτικά, οι τσάντες σε έντονα χρώματα όπως το φούξια πρωταγωνιστούν στο street style της εποχής. Πειραματίσου με χρώματα που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Τα jockey hats επίσης μπορούν να σώσουν μία bad hair day, αλλά και τα προσφέρουν ένα coolness στο ντύσιμό σου, ενώ οι flat μπαλαρίνες είναι το στιλ παπουτσιών που φορούν οι πιο διάσημες fashionistas. Εάν αγαπάς τα κοσμήματα, φέτος την άνοιξη, προτίμησε κάποιες πιο statement επιλογές που θα κάνουν upgrade ακόμα και στο πιο basic look.

#1 Τσάντα καλάθι

#2 Statement κοσμήματα

#3 Τσάντες σε έντονο χρώμα

#4 Jockey hat

#5 Flat μπαλαρίνες

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ