Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε ένα ροζ δαντελένιο καλσόν όπως όλα τα style icons

Το ανοιξιάτικο look της Χριστίνας Μπόμπα που θα σε εμπνεύσει.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram @chrismpo

Όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε, όποιο κι αν είναι το στιλ μας, ο κόσμος της μόδας θα καταφέρνει πάντα να μας προσφέρει τόσες επιλογές ώστε να είναι δεδομένο πως θα βρούμε κάποια trends που ταιριάζουν με την αισθητική μας. Φέτος την άνοιξη ειδικά, η μόδα δείχνει τον πιο girly χαρακτήρα της, παρουσιάζοντας μας trends που έχουν την ικανότητα να μας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση. Μία από αυτές μάλιστα υιοθέτησε και η Χριστίνα Μπόμπα.

Η επιχειρηματίας και content creator έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των γυναικών με τις στιλιστικές επιλογές της. Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετό για να γεμίσεις με έμπνευση για τα looks που δημιουργείς στην καθημερινότητά σου. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε ένα κορυφαίο trend της φετινής άνοιξης, το οποίο μάλιστα θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις ακόμα και το πιο απλό look. Ο λόγος για το δαντελένιο καλσόν.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα συνδύασε ένα λευκό πουκάμισο με ροζ mini skorts και επίσης ροζ καλσόν σε floral δαντέλα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Calzedonia. Ολοκλήρωσε το girly look της με λευκές slingback γόβες και γυαλιά ηλίου. Από την εν λόγω εμφάνιση, εμείς ξεχωρίσαμε το καλσόν της Χριστίνας Μπόμπα, αφού είναι άκρως ανοιξιάτικο και πολύ κομψό. Μπορείς να το φορέσεις με skorts ή με φούστες, να πειραματιστείς με χρώματα και συνδυασμούς, δημιουργώντας τα πιο ιδιαίτερα looks. Στη συλλογή της Calzedonia μάλιστα, θα βρεις μεγάλη ποικιλία από καλσόν, ώστε να επιλέξεις τα σχέδια που ταιριάζουν περισσότερο στο προσωπικό στιλ σου.

Το ανοιξιάτικο look της Χριστίνας Μπόμπα

Get the trend

Καλσόν από Χρωματιστή Φλοράλ Δαντέλα Calzedonia

Διχτυωτό Καλσόν με Φλοράλ Μοτίβο Calzedonia

Καλσόν από Τούλι με Λουλούδια και Κλαδιά Calzedonia

Διχτυωτό Καλσόν με Φλοράλ Δαντέλα Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ