Follow us

Είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο; Αυτό το Mango φόρεμα έχει γίνει διάσημο στο TikTok και είναι ιδανική επιλογή

Εάν είσαι καλεσμένη σε ανοιξιάτικο γάμο, αυτά τα φορέματα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

anoixiatikos_gamos Splash News / Ideal Image

Μία από στιλιστικές προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε οι περισσότερες γυναίκες από τη στιγμή που ξεκινά η άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι είναι τα καλέσματα σε επίσημες περιστάσεις όπως ο γάμος. Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερα προσκλητήρια θα ξεκινήσουν να φτάνουν στα χέρια μας, κάνοντας την ερώτηση "πώς θα ντυθώ κομψά” να είναι μονίμως στον νου μας. Ευτυχώς για όλες μας βέβαια, τα high street brands έχουν ήδη προνοήσει, ώστε να μας προσφέρουν διάφορες επιλογές, κυρίως σε φορέματα, τα οποία μπορούμε να φορέσουμε σε κάποιον ανοιξιάτικο γάμο.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος ωστόσο, οι fashion influencers του TikTok έχουν ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο τους φόρεμα για μία τέτοια περίσταση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα mini ασύμμετρο φόρεμα με έναν ώμο από τη Mango, το οποίο έχει γίνει viral στο TikTok. Με αφορμή το εν λόγω φόρεμα, ρίξαμε μία ματιά στη νέα συλλογή της Mango για την άνοιξη του 2023 και ξεχωρίσαμε κάποια πολύ κομψά φορέματα για τέτοιες επίσημες περιστάσεις.

Κάνοντας μερικά clicks στο section με τα φορέματα, θα βρεις τεράστια ποικιλία από σχέδια. Σατινέ φορέματα σε έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το γαλάζιο, το cobalt blue, mini δαντελένια φορέματα ή maxi με nude παγιέτες, off ή one shoulder, φορέματα με cut-ous ή halter neck. Οι επιλογές ποικίλουν τόσο πολύ που είναι δεδομένο ότι θα βρεις πολλά σχέδια που ταιριάζουν στο προσωπικό στιλ σου. Η δική μας συμβουλή είναι να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με φορέματα που μπορείς να φορέσεις σε ποικίλες περιστάσεις με διαφορετικό styling. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις το σατινέ φόρεμά σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα για έναν ανοιξιάτικο γάμο ή με flat σανδάλια για μία casual chic εμφάνιση αργότερα.

Το διάσημο φόρεμα από τη Mango

@minimalafrican Adding purple to the collection of colours ill be trying this summer. #mango #mangomadiera #shopping #FYP #guestweddingdress ♬ original sound - Lenoah1 •

Δέκα φορέματα από τη Mango που είναι ιδανικά για έναν ανοιξιάτικο γάμο

Φόρεμα γκιπούρ τιράντες Mango

Σατινέ φόρεμα με άνοιγμα Mango

Φόρεμα ασύμμετρο λεπτομέρεια πετράδι Mango

Φόρεμα ασύμμετρο ντεκολτέ Mango

Φόρεμα με μανίκι καμπάνα Mango

Φόρεμα μίντι σχέδιο κρόσσια Mango

Φόρεμα μίντι φουσκωτό μανίκι Mango

Φόρεμα σατέν ανοιχτή πλάτη Mango

Φόρεμα lingerie λεπτομέρεια πούπουλα Mango

Φόρεμα πούλιες μεγάλο λουλούδι Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ