Follow us

Τα 10 must have κομμάτια της άνοιξης που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου

Πώς θα ξεχωρίσεις με το στιλ σου φέτος την άνοιξη;

Regalinas

Η άνοιξη είναι μία από τις εποχές που αγαπούν ιδιαιτέρως οι fashion lovers, αφού η ανοδική πορεία της θερμοκρασίας μάς υπενθυμίζει πως το καλοκαίρι είναι κοντά και οι νέες τάσεις της μόδας μάς στέλνουν το μήνυμα πως ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε το στιλ μας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι τάσεις της μόδας για την τρέχουσα άνοιξη ποικίλουν τόσο πολύ ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να βρει τα ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν με το προσωπικό στιλ της.

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου λοιπόν και αφού έχεις ενημερωθεί πλήρως για τα trends της σεζόν, θα πρέπει να αποφασίσεις από ποιο brand θα κάνεις τις αγορές σου. Κάπου εδώ εμφανιζόμαστε εμείς για να κάνουμε το shopping σου μία πιο εύκολη και άκρως απολαυστική διαδικασία. Αυτό θα το καταφέρουμε προτείνοντάς σου ένα ελληνικό brand που έχει αποδείξει πως αγαπά τη γυναίκα, δημιουργώντας συλλογές που την κάνουν να νιώθει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Ο λόγος για τη Regalinas, τοελληνικό brand που δημιούργησε το 1985 η Ειρήνη Γεωργίου και έως σήμερα αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές των γυναικών που αγαπούν το ξεχωριστό.

Ποια κομμάτια αξίζει όμως να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου; Η νέα συλλογή της Regalinas αποτελείται από όλα τα staples που χρειάζεται να έχει μία σύγχρονη γυναίκα στη συλλογή της ώστε να είναι κομψή σε κάθε περίσταση. Η shopping list σου όμως αξίζει να ξεκινήσει με μπλούζες και πουκάμισα τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό όσο και σε pastels που είναι σήμα κατατεθέν της εποχής. Σε περίπτωση που αγαπάς τα έντονα χρώματα, μία μπλούζα ή ένα τοπ σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο ή το πράσινο θα ταιριάξουν τέλεια με τζιν ή λευκό παντελόνι για κομψές all day εμφανίσεις.

Αναπόσπαστο κομμάτι του ανοιξιάτικου ντυσίματος επίσης είναι τα φορέματα. Ένα mini φόρεμα σε animal print και ένα mini μαύρο σατέν φόρεμα είναι άκρως απαραίτητα για looks που θα φορέσεις στο γραφείο, τη χαλαρή βόλτα στην πόλη ή ακόμα και τη βραδινή έξοδο. Όσον αφορά στα bottoms της σεζόν, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε straight παντελόνια που είναι μία διαχρονική αλλά ταυτόχρονα πολύ φρέσκια επιλογή. Η shopping list της άνοιξης ολοκληρώνεται με το απόλυτο party look, δηλαδή ένα co-ord που αποτελείται από τοπ και παντελόνα με πούλιες, το οποίο θα σε αναδείξει ως την dancing queen.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή στο Regalinas, στο Facebook και το Instagram.

Editor's Picks

Πουκάμισο με βολάν Regalinas

Ασύμμετρο πουκάμισο με τσέπες Regalinas

Μίνι φόρεμα animal print Regalinas

Μπλούζα με πούλιες Regalinas

Μίνι φόρεμα σατέν με δέσιμο Regalinas

Παντελόνι straight με πιέτες Regalinas

Παντελόνι straight με ρεβέρ Regalinas

Παντελόνι με πούλιες Regalinas

Πουκάμισο με ρέλια Regalinas

Τοπ ποπλίνα με βολάν Regalinas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr