Follow us

Βαρέθηκες το τζιν παντελόνι; Αυτές οι denim φούστες από τη Stradivarius είναι η τέλεια εναλλακτική

Οι denim φούστες πρωταγωνιστούν στη μόδα της άνοιξης.

denim_foustes Splash News / Ideal Image

Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί από δημοσιογράφους μόδας και εκατοντάδες fashion editorials έχουν φωτογραφηθεί με πρωταγωνιστή το τζιν παντελόνι. Το διαχρονικό bottom της pop κουλτούρας που καταφέρνει να ισορροπεί με μαεστρία ανάμεσα στις τάσεις και την αιωνιότητα είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν έχει κερδίσει την αγάπη των γυναικών. Φέτος την άνοιξη όμως, οι fashion experts έχουν φροντίσει να κάνουν λίγο χώρο στις ντουλάπες τους για ένα κομμάτι που συγκεντρώνει όλες τις ιδιότητες του τζιν, αλλά είναι κάτι διαφορετικό. Ο λόγος για τις denim φούστες, τον leaders του ανοιξιάτικου street style.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας μερικά clicks στα social media και ένα ξεφύλλισμα στα περιοδικά μόδας, θα παρατηρήσεις πως η denim φούστα είναι το αντικείμενο-πόθος για κάθε γυναίκα που αγαπά το προσεγμένο στιλ. Ο λόγος είναι απλώς, αφού αυτό το bottom έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το τζιν, δηλαδή ταιριάζει με τα πάντα, είναι ιδανικό για αρκετές περιστάσεις, ενώ είναι πρακτικό και άνετο. Ωστόσο, είναι μία updated εκδοχή του, πολύ θηλυκή και άκρως ανοιξιάτικη.

Ακολουθώντας αυτή την ανάγκη των γυναικών για ανανεωμένο στιλ, τα high street brands μόδας έχουν συμπεριλάβει στις νέες συλλογές τους denim φούστες που αξίζουν την προσοχή σου. Εμείς ξεχωρίσαμε κάποιες denim φούστες από τη συλλογή της Stradivarius, οι οποίες θα κάνουν το ανοιξιάτικο ντύσιμο ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Editor's Picks

Τζιν ελαστική μίντι φούστα Stradivarius

Μάξι τζιν φούστα Stradivarius

Μακριά τζιν φούστα Stradivarius

Τζιν μακριά φούστα comfort Stradivarius

Τζιν μακριά φούστα Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ