Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το πιο κολακευτικό λευκό παντελόνι από τη Zara

Εάν θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου, το παντελόνι της Ελένης Μενεγάκη είναι μία κομψή πρόταση.

Έλενη Μενεγάκη Instagram @elenimenegaki

Χιλιάδες λέξεις γράφονται κάθε χρόνο από τις δημοσιογράφους μόδας σε μία προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουν και να παρουσιάσουν τη στιλιστική αξία κάποιων διαχρονικών fashion items. Για την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού, ένα από αυτά τα staples είναι το λευκό παντελόνι, το διαχρονικό bottom που έχει καταφέρει να κερδίσει μία σταθερή θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Γιατί; Ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, μπορείς να το βρεις σε κάθε γραμμή, ώστε να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα, ενώ οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι άπειροι. Αφορμή για να θυμηθούμε ξανά την αξία του είναι μία εμφάνιση της Ελένης Μεγενάκη.

Διαβάστε Επίσης

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής "Ελένη” στον Alpha δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά μία εμπριμέ πουκαμίσα σε tropical μοτίβο με λευκό flare παντελόνι. Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι glittery ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα εντυπωσιακό κολιέ. Από τη συγκεκριμένη εμφάνιση ξεχωρίσαμε κυρίως το λευκό παντελόνι της παρουσιάστριας, το οποίο είναι μέρος της νέας συλλογής της Zara.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε ένα νέο λευκό παντελόνι; Αρχικά, μπορεί άνετα να αντικαταστήσει το αγαπημένο σου τζιν, αφού έχει τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες. Ταιριάζει δηλαδή με τα πάντα, μονοχρωμίες ή μοτίβα. Μπορείς επίσης να το φορέσεις σε κάθε περίσταση, casual ή formal, τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει να κρατήσεις είναι πως η γραμμή flare που επέλεξε και η Ελένη Μενεγάκη είναι άκρως κολακευτική για τις περισσότερες σιλουέτες. Συνεπώς, πρόκειται για μία νέα προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου που πρόκειται να ευχαριστηθείς να φοράς.

Το look της Ελένης Μενεγάκη

Get the item

Ψηλόμεσο παντελόνι Zara
Ψηλόμεσο παντελόνι Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ