Follow us

Η Carrie Bradshaw θα τα λάτρευε | Αυτά είναι τα πέδιλα από τη Zara που θα ενθουσιάσουν κάθε shoe lover

Τα πέδιλα από τη Zara που θα αναβαθμίσουν κάθε look.

sarah jessica parker Splash News / Ideal Image

Εάν προσπαθούσαμε να σκεφτούμε ένα όνομα, που στο άκουσμα του σκεφτόμαστε αμέσως άκρως εντυπωσιακά παπούτσια, τότε η "Carrie Bradshaw”, η ηρωίδα της iconic σειράς "Sex and the city”, θα ήταν η πρώτη μας σκέψη. Η γνωστή σε όλες τις fashionistas, Carrie αγαπά τον κόσμο της μόδας, διαβάζει φανατικά περιοδικά και δεν μπορεί να αντισταθεί στην αγορά ενός νέου ζευγαριού παπουτσιών. Συχνά μάλιστα και ως λάτρεις της σειράς, μπορεί να δούμε κάποιο statement πέδιλο και αμέσως να σκεφτούμε πως αυτό σίγουρα θα είχε την έγκριση της Carrie Bradshaw. Ακριβώς αυτό συνέβη και όταν είδαμε ένα ζευγάρι πέδιλα από τη νέα συλλογή της Zara.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας scroll down στο online shop του brand, ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι πέδιλα με ψηλό τακούνι, το οποίο έχει λεπτά λουριά και είναι διακοσμημένο με φτερά στο πίσω μέρος. Μπορείς να το βρεις μάλιστα σε δύο αποχρώσεις: ροζ και μαύρο.

Διαβάστε Επίσης

Σίγουρα, ένα τόσο εντυπωσιακό πέδιλο θα σου προκαλεί αρκετές απορίες σχετικά με το πως μπορείς να το συνδυάσεις χωρίς να κάνεις κάποιο στιλιστικό ατόπημα. Ωστόσο, το styling είναι πιο εύκολο από ό,τι πιστεύεις, αρκεί να έχεις στο νου σου πως θα είναι το item- πρωταγωνιστής σε κάποια εμφάνιση. Για παράδειγμα, ο πιο safe τρόπος για να τα φορέσεις είναι με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο ή τοπ. Κάπως έτσι, το πέδιλο θα κλέψει τις εντυπώσεις. Εναλλακτικά μπορείς να το συνδυάσεις με ένα little black ή white dress. Σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς περισσότερο, φόρεσέ το με ένα φόρεμα σε μοτίβο όπως το floral.

Get the item

Πέδιλο με ψηλό τακούνι Zara

Θα το βρεις εδώ.

Πέδιλο με ψηλό τακούνι Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ