Follow us

Η Φαίη Σκορδά με το λευκό φόρεμα που δεν θα σταματήσεις να φοράς την άνοιξη και το καλοκαίρι

Το λευκό φόρεμα της Φαίης Σκορδά είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο.

MissBloom TEAM
fayskorda Instagram @fayskorda

Όσον αφορά στο ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ντύσιμο, το λευκό φόρεμα είναι ακριβώς το ίδιο απαραίτητο όπως το little black dress τον χειμώνα. Το λευκό συμβολίζει την καθαριότητα, τη φινέτσα και τη φρεσκάδα, συνεπώς είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα και να προσθέσεις έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας στο στιλ σου. Ακριβώς αυτή τη στιλιστική συμβουλή ακολούθησε και η Φαίη Σκορδά, που πρόσφατα φόρεσε το ιδανικό λευκό φόρεμα για αυτή την εποχή.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ επέλεξε ένα μίνι αμάνικο φόρεμα από τη νέα συλλογή της BSB, το οποίο έχει δαντέλα και μία ζώνη που τονίζει τη μέση. Η παρουσιάστρια συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι cowboy μπότες σε μπεζ suede δέρμα.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που επιθυμείς να ανανεώσεις τη συλλογή σου από διαχρονικά items, ένα νέο λευκό φόρεμα αξίζει σίγουρα να βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις της shopping list σου. Μπορείς να το φορέσεις είτε με flat παπούτσια είτε με ψηλοτάκουνα, τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι. Επίσης, το λευκό φόρεμα, ακριβώς όπως και το μαύρο, θα σε βοηθήσει να πειραματιστείς στιλιστικά, αφού λειτουργεί ως καμβάς, επάνω στον οποίο μπορείς να προσθέσεις εντυπωσιακά παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ.

Το look της Φαίης Σκορδά

Get the Item

Αμάνικο φόρεμα με δαντέλα BSB

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ