Follow us

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι στη βαλίτσα σου για την πρώτη long weekend απόδραση του καλοκαιριού

Τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου στην εξόρμηση σου

MissBloom TEAM
Courtesy of Funky Buddha

Η εποχή της ανεμελιάς και της ξεγνοιασιάς έφτασε και το πρώτο που μας φέρνει κοντά στο καλοκαίρι είναι αναμφίβολα τα καλοκαιρινά ρούχα τα οποία αναδιοργανώνουμε στην ντουλάπα μας όπως και τα κομμάτια στα οποία θα επενδύσουμε. Τα σύνολα τα οποία επιλέγουμε το καλοκαίρι παίζουν άμεσο ρόλο στο πόσο άνετα και όμορφα αισθανόμαστε με τον εαυτό μας, κάτι απαραίτητο στην ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση που επιθυμούμε να έχουμε.

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού είναι μια ανάσα μακριά και η προετοιμασία της βαλίτσας είναι κάτι το οποίο θέλει σκέψη και οργάνωση έτσι ώστε να πάρω αυτά τα οποία χρειάζομαι αλλά και αυτά τα οποία θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μου και την εμπειρία μου. Για το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα βρεθώ στην Πάρο και αποφάσισα να στραφώ στη Funky Buddha και την καλοκαιρινή κολεξιόν της για τα κομμάτια κλειδιά που θα με ανανεώσουν.

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι στη βαλίτσα σου για την πρώτη long weekend απόδραση του καλοκαιριού

Το πρώτο που χρειάζομαι για να απολαύσω το τριήμερο μου στην Πάρο είναι αναμφίβολα ένα stylish μαγιό γι’αυτό και επέλεξα δύο ολόσωμα μαγιό από την Funky Buddha, το ένα με floral μοτίβο με μια απαλή ροζ απόχρωση να επικρατεί, ιδανικό για να το συνδυάσω με την ψηλόμεση wide leg παντελόνα της Funky Buddha και για τις βόλτες στα σοκάκια της νησιού μετά το μπάνιο μου. Το δεύτερο μαγιό που επέλεξα, ένα ολόσωμο μαγιό με μαύρο με λευκό εμπριμέ print μπορεί επίσης να φορεθεί με τη λευκή παντελονα ή με τη mini ψηλόμεση φούστα σε violet απόχρωση για ένα περισσότερο bold ή απογευματινό look.

Και εφόσον οι μέρες είναι τρεις, και επειδή πάντα παίρνω κάτι παραπάνω μαζί μου γιατί δεν ξέρω τι θα έχω διάθεση να φορέσω εκείνη την στιγμή, επέλεξα το λευκό top που δένει στο λαιμό μοιάζοντας με παρεό και δίνει μια island vibe νότα, το οποίο θα συνδυάσω είτε με την εμπριμέ maxi φούστα σε πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις, ενώ σε άλλο σύνολο θα την συνδυάσω με τη λευκή wide παντελόνα που προανέφερα, όλα από τη νέα κολεξιόν της Funky Buddha.

Courtesy of Funky Buddha

Για τις χαλαρές μου βόλτες επένδυσα στο λιλά αμάνικο jumpsuit της συλλογής που δένει με ζώνη στη μέση κολακεύοντας τη σιλουέτα μου είτε το φορέσω με flat παπούτσια είτε με ψηλοτάκουνα για την έξοδο για βραδινό φαγητό δίπλα στην παραλία ή στο μπαρ στη χώρα του νησιού. Ένα ακόμη θηλυκό και ανέμελο item που επέλεξα από τη Funky Buddha για να βάλω στη βαλίτσα μου είναι το mini φόρεμα με τιράντες σε terracota απόχρωση με διακριτικές πορτοκαλί λεπτομέρειες και ζώνη στη μέση. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχω ήδη επιλέξει να το φορέσω με εσπαντρίγιες σε μια βραδινή μου έξοδο, ενώ σίγουρα θα το προτιμήσω και σε πολλές εμφανίσεις μου στην πόλη με άνετες flat εσπαντρίγιες ή flat sling backs για ένα πιο πρωινό, casual αποτέλεσμα.

Κάτι ακόμα που δεν θα μπορούσα να παραλείψω είναι το σύνολο με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψω από την πόλη στο νησί. Για το πρώτο κομμάτι της εξόρμησης μου επέλεξα μια jumpsuit με κουμπιά και ζώνη που δένει στη μέση σε κόκκινη απόχρωση την οποία θα συνδυάσω με τα sneakers μου. Ενώ για το ταξίδι της επιστροφής με το πλοίο, και για να είμαι άνετη και κομψή, επέλεξα ένα maxi φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και loose γραμμή το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το denim jacket μου σε περίπτωση που η θερμοκρασία το απαιτήσει.

Με όλα τα stylish καλοκαιρινά κομμάτια που επέλεξα από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha είναι δύσκολο να αποφασίσω εάν είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη για το τριήμερο ή για τα looks μου!

Βρείτε τη συλλογή σε όλα τα Funky Buddha stores & online.

Δες τα κομμάτια που επέλεξα για το τριήμερο μου

Ολόσωμο μαγιό φλοράλ, Funky Buddha

Ολόσωμο μαγιό εμπριμέ, Funky Buddha

Λευκή wide leg παντελόνα, Funky Buddha

Mini ψηλόμεση φούστα violet χρώμα, Funky Buddha

Maxi εμπριμέ φούστα, Funky Buddha

Λευκό top, Funky Buddha

Jumpsuit, Funky Buddha

Φόρεμα σε terracota απόχρωση, Funky Buddha

Maxi φόρεμα, Funky Buddha

Jumpsuit με ζώνη στη μέση, Funky Buddha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr