Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με το φόρεμα από τα Marks&Spencer που δεν θα σταματήσεις να φοράς στην πόλη το καλοκαίρι

Εάν αγαπάς τα φορέματα, τότε αυτό που φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη θα σε ενθουσιάσει.

MissBloom TEAM
elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Όσο και να αγαπάμε το καλοκαίρι, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως μας δημιουργεί μία νέα στιλιστική πρόκληση. Να δημιουργούμε δηλαδή καθημερινά σύνολα που μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε την υψηλή θερμοκρασία που χαρακτηρίζει την εποχή, ενώ ταυτόχρονα νιώθουμε κομψές για την εκάστοτε περίσταση. Ο κόσμος της μόδας φυσικά και ευτυχώς για όλες μας, προσφέρει την κατάλληλη λύση που είναι τα φορέματα. Αέρινα και πρακτικά, τα φορέματα σε κάθε μήκος, απόχρωση, μοτίβο και στιλ είναι ένας εύκολος και safe τρόπος για να ντυθείς κομψά τους επόμενους μήνες. Ακριβώς αυτό το styling tip ακολούθησε και η Ελένη Μενεγάκη, φορώντας πρόσφατα ένα φόρεμα που είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega "Ελένη” δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα maxi αέρινο φόρεμα σε floral μοτίβο στις αποχρώσεις του λευκού και του πράσινου. Η Ελένη Μενεγάκη συνδύασε το αέρινο φόρεμά της με μία λευκή δερμάτινη ζώνη που τόνισε τη μέση της και ένα ζευγάρι μαύρα platform shoes. Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ανήκει στη νέα συλλογή του brand Marks & Spencer.

Styling Tip 1

Τα αέρινα φορέματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, κυρίως επειδή μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, κάνοντας ελάχιστες αλλαγές στο styling. Για μία casual πρωινή εμφάνιση μπορείς να τα φορέσεις με σανδάλια, εσπαντρίγιες ή ακόμα και sneakers, ενώ για μία βραδινή έξοδο μπορείς να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες.

Styling Tip 2

Εξίσου σημαντικό όμως είναι πως τα φορέματα είναι πάντα ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ντυθείς κομψά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού ως one piece δεν απαιτούν ιδιαίτερο styling. Αρκεί να φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα και να επιλέξεις τα αξεσουάρ.

Το summer look της Ελένης Μενεγάκη

Get the Item

Μίντι-μάξι φλοράλ φόρεμα με στρώσεις και λαιμόκοψη V Marks & Spencer
Μίντι-μάξι φλοράλ φόρεμα με στρώσεις και λαιμόκοψη V Marks & Spencer

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ