Follow us

Τα πιο κομψά μπικίνι που κοστίζουν έως 30 ευρώ για να υποδεχτείς προετοιμασμένη το καλοκαίρι

Τα μπικίνι που θα πρωταγωνιστήσουν στα beach looks σου.

μπικίνι iStock

Το καλοκαίρι ξεκινά από τη στιγμή που ξεκινήσουμε να ανακαλύπτουμε τις νέες beachwear συλλογές των brands και από τη στιγμή που θα αγοράσουμε το πρώτο μας μαγιό για τη σεζόν. Λίγο πριν πραγματοποιήσεις λοιπόν τις πρώτες εξορμήσεις στην παραλία και διοργανώσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, σίγουρα αξίζει να ανανεώσεις τη συλλογή σου από μαγιό. Σε περίπτωση μάλιστα που είσαι fan των μπικίνι, είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλά και διαφορετικά σχέδια, ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα.

-1 Δώσε βάση στις ανάγκες του σώματος σου. Η πιο βασική και σημαντική συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι σίγουρα αυτή. Το μαγιό είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και εάν θέλεις να νιώθεις άνετα και ο εαυτός σου στην παραλία θα πρέπει να το επιλέξεις σωστά και με βάση το σωματότυπο σου. Εάν είναι curvy προτίμησε ένα μαγιό που αγκαλιάζει και κολακεύει τις καμπύλες σου και εάν έχεις μεγάλο στήθος, επένδυσε σε ένα μαγιό που σου προσφέρει την απαραίτητη στήριξη. Όποιος κι αν είναι ο τύπος της σιλουέτας σου σίγουρα μπορείς να βρεις το τέλειο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

-2 Η βασικότερη συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι πως το μαγιό που θα επιλέξεις θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άνετα. Για παράδειγμα, εάν έχεις μεγάλο στήθος χρειάζεται να επιλέξεις ένα μαγιό που να προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και να προτιμήσεις μαγιό με φαρδιές τιράντες ή εάν θέλεις να καλύψεις την περιοχή της κοιλιάς, ένα ψηλόμεσο μπικίνι ή ένα ολόσωμο μαγιό θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα στην παραλία.

-3 Τι συμβαίνει με τα νούμερα στα μαγιό; Ακόμα κι αν έχεις στο νου σου πως κάθε χρόνο φοράς ένα συγκεκριμένο νούμερο σε μαγιό, φέτος κάνε την αλλαγή και δοκίμασε ένα νούμερο μικρότερο και ένα μεγαλύτερο. Κάθε χρόνο αλλάζει το σώμα μας και ενδέχεται να νιώθεις πιο άνετα με διαφορετικό νούμερο από εκείνο που είχες στο νου σου. Εξίσου σημαντικό είναι να ελέγχεις τις μετρήσεις που έχει το εκάστοτε brand, αφού η εφαρμογή αλλάζει ανάλογα με τα νούμερα, τα υφάσματα και τις γραμμές που έχει η κάθε εταιρεία.

Διαβάστε Επίσης

-4 Εάν σου αρέσει να περνάς τις καλοκαιρινές σου διακοπές, χαλαρώνοντας σε μία ξαπλώστρα τότε όποιο μαγιό κι αν φορέσεις θα είναι τέλειο για εσένα. Σε περίπτωση όμως που σου αρέσουν τα extreme sports ή αθλήματα όπως το beach volley, χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή του μαγιό. Χρειάζεσαι δηλαδή ένα μαγιό που θα καλύπτει σωστά το σώμα σου, θα σου προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και ελευθερία κινήσεων όσο απολαμβάνεις τις καλοκαιρινές σου δραστηριότητες χωρίς να φοβηθείς για "ατυχήματα".

Editor's Picks

Σουτιέν Μπικίνι Balconette Chic Bamboo Tezenis

Σλιπ Μπικίνι Μπραζίλιαν με Ψηλό Στρογγυλεμένο Κόψιμο Chic Bamboo Tezenis

Στράπλες Σουτιέν Μπικίνι με Έναν Ώμο και Λουλούδια Honolulu Cazledonia

Bikini top Yamamay

Σλιπ Μπικίνι με Κορδόνια και Λουλούδια Honolulu Cazledonia

Bikini bottom Yamamay

Bikini top Pull & Bear

Bikini bottom Pull & Bear

Τοπ μπικίνι Zara

Σλιπ μπικίνι Zara

Σουτιέν μπικίνι με ενίσχυση H&M

Σλιπ μπικίνι Brazilian H&M

Τριγωνικό σουτιέν μπικίνι crochet απλής ύφανσης Oysho

Σλιπ μπικίνι crochet μέτριας κάλυψης με φιόγκους Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ