Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το μαγιό που θα αναδείξει το -μελλοντικό- μαύρισμά σου

Το έξυπνο tip για να μην κάνεις ενοχλητικά σημάδια από το μαγιό.

toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού είναι γεγονός και είτε έχεις ήδη διοργανώσει κάποια εξόρμηση σε παραθαλάσσιο προορισμό είτε όχι, το πιο πιθανό είναι να ονειρεύεσαι χαλάρωση στην παραλία. Αυτό αυτομάτως συνεπάγεται πως η αγορά ενός ή και περισσότερων νέων μαγιό είναι απαραίτητη, ώστε να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά beach looks. Η καθεμία από εμάς έχει διαφορετικά κριτήρια με βάση τα οποία επιλέγει τα μαγιό του καλοκαιριού. Κάποιες αγαπούν τα μπικίνι και κάποιες τα ολόσωμα, κάποιες προτιμούν τα ψηλόμεσα και κάποιες όχι. Όλες μας όμως θέλουμε να νιώθουμε άνετα με το μαγιό που φοράμε και θέλουμε να τονίζει το μαύρισμα που θα αποκτήσουμε από τον ήλιο.

Διαβάστε Επίσης

Εάν ανήκεις και εσύ σε εκείνες που περνούν τον χειμώνα τους, αναπολώντας το καλοκαιρινό μαύρισμα και χαίρεσαι που τώρα θα το αποκτήσεις ξανά, το μαγιό που φόρεσε πρόσφατα η Τόνια Σωτηροπούλου θα σε ενθουσιάσει. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα beach look της, που τη δείχνει να φορά ένα μπικίνι σε έντονη γαλάζια απόχρωση, το οποίο ανήκει στη νέα συλλογή της Calzedonia για το καλοκαίρι του 2023.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί το ξεχωρίσαμε; Ένα μαγιό σε έντονο χρώμα όπως το γαλάζιο πρόκειται να δημιουργήσει μία έντονη αντίθεση με τη -μελλοντικά- μαυρισμένη επιδερμίδα σου, δημιουργώντας ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση όμως που αγαπάς το μαύρισμα, ωστόσο θέλεις να αποφύγεις τα σημάδια, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα μπικίνι όπως αυτό της Τόνιας Σωτηροπούλου, οι τιράντες του οποίου είναι αποσπώμενες, συνεπώς μπορείς να αφαιρέσεις όποτε το επιθυμείς.

Το beach look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the Item

Ενισχυμένο Στράπλες Σουτιέν Μπικίνι Indonesia Calzedonia

Ψηλόμεσο σλιπ μπικίνι που σμιλεύει το σώμα Indonesia Calzedonia

Σουτιέν Μπικίνι Τρίγωνο Απαλής Διαβαθμισμένης Ενίσχυσης με Χιαστί Σχέδιο Indonesia Calzedonia

Μπραζίλιαν Σλιπ Μπικίνι High Waist σε Γραμμή V Indonesia Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ