Follow us

Mi-Ro Fashion Show| Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities

Εμφανίστηκαν με δημιουργίες των Mi-Ro και έκλεψαν την παράσταση

MissBloom TEAM
Mi-Ro Fashion Show| Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities NDP Photo Agency

Με ένα άκρως εντυπωσιακό show ξεκίνησε η Athens Fashion Week στο Ολυμπιακό Στάδιο. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 29 Μαϊου το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro παρουσίασαν τη νέα τους καλοκαιρινή συλλογή σε ένα μοναδικό show που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στους προσκεκλημένους.

Mi-Ro Fashion Show| Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities

Λαμπεροί καλεσμένοι, από όλους τους χώρους της showbiz, έδωσαν το παρών στην επίδειξη μόδας στο Ολυμπιακό Στάδιο φορώντας δημιουργίες του Δημήτρη Μαστρόκαλου και του Γιάννη Ράπτη. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ξεχωρίσαμε τα looks των Ελληνίδων celebrities που με τις ενδυματολογικές επιλογές των σχεδιαστών έκλεψαν την παράσταση.

Miro Fashion Show
Miro Fashion Show

Η Ελένη Μενεγάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Βάσια Κωσταρά και η Έλενα Χριστοπούλου, η Ισμήνη Βλασσοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Εύη Αδάμ, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Έλενα Γαλύφα, η Ευγενία Σαμαρά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τάμτα, η Μαρίνα Βερνίκου, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Δώρα Κατσικογιάννη κ.α, είναι μερικές από τις παρουσίες που πόζαραν πριν την είσοδο τους στον χώρο της επίδειξης δίνοντας μας ένα glimpse από το stylish outfit τους.

Πολλές ήταν οι εμφανίσεις όπου το μαύρο χρώμα έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, το μαύρο επέλεξαν μεταξύ άλλων και η Ελένη Μενεγάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Έλενα Γαλύφα όπως και η Ζενεβιέβ ενώ πολλές ήταν οι Ελληνίδες celebrities που επέλεξαν να βάλουν χρώμα στην εμφάνιση τους όπως η Ευγενία Σαμαρά, η Μαρία Μπεκατώρου, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κ.α. Εντυπωσιακά αλλά και minimal φορέματα, metallic λεπτομέρειες, κοστούμια και blazers ήταν αυτά που πρωταγωνίστησαν στις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Yπό την αιγίδα και την ευγενική υποστήριξη των: Enterprise Greece, Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΒΕΑ)

Υπό την αιγίδα των: Περιφέρεια Αττικής, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Δήμου Αθηναίων, Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ), Marketing Greece, Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος (ΠΣΒΒΠΕ), Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Τέλος, την 32η Εβδομάδα Μόδας στηρίζει η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).

Χορηγοί επικοινωνίας:

COSMOTE TV, LOVE RADIO, BEAUTE MAGAZINE, DOWNTOWN, ΟΚ!, DELUXE MAGAZINE, FASHION DAILY, T-LIFE, HUFFINGTON POST, CLICK AT LIFE, MISSBLOOM.GR, WOMANTOC.GR.

Δες όλες τις εμφανίσεις στη συλλογή παρακάτω

Βάσια Κωσταρά, Έλενα Χριστοπούλου

Δώρα Κατσικογιάννη

Εύη Αδάμ

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Έλενα Γαλύφα

Μπέττυ Μαγγίρα

Τόνια Φουσέκη, Τόνια Κούμπα

Mi-Ro, Μαρία Μπεκατώρου

Ντόρα Μακρυγιάννη

Ελένη Μενεγάκη

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

Ευγενία Σαμαρά

Τάμτα

Τόνια Σωτηροπούλου

Μαρίνα Βερνίκου

Ζενεβιέβ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ