Follow us

Η Νάντια Ράπτη με το ιδανικό beach look για αυτή την εποχή

Ιδανικό για αυτή την εποχή αλλά και για αυτό τον καιρό

Η Νάντια Ράπτη με το ιδανικό beach look για αυτή την εποχή Instagram@nadia_rapti

Μπορεί να είναι ακόμα η αρχή του καλοκαιριού, ήδη όμως οι υψηλές θερμοκρασίες μας έχουν οδηγήσει σε κάποια παραλία ή στην σκέψη ότι θέλουμε να βρεθούμε άμεσα στην παραλία. Φυσικά για να φτάσουμε στην σκέψη της παραλίας, έχουμε ήδη προετοιμάσει το πιο απαραίτητο item που χρειαζόμαστε, που είναι αδιαμφισβήτητα το μαγιό μας. Πέρα όμως από την στιγμή που θα μπούμε στη θάλασσα, θα κάνουμε ηλιοθεραπεία ή θα απολαύσουμε τη δροσιά μίας σκιάς φορώντας το μαγιό μας, υπάρχουν πολλές στιγμές που θα χρειαστεί ή θα θελήσουμε τα ρούχα που έχουμε επιλέξει ως beach wear.

Τα κομμάτια τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε για να φορέσουμε πάνω από το μαγιό μας ποικίλλουν, με αυτά τα οποία είναι αέρινα, άνετα αλλά και δροσερά να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο για προφανείς λόγους. Αέρινα φορέματα, τουνίκ, παρεό, όπως και λινά ή denim σορτς είναι κάποια από αυτά που πρωταγωνιστούν σε αυτά που επιλέγουμε για την παραλία για να είμαστε άνετες όπως και stylish.

Μία πολύ κομψή και stylish ιδέα για το beach wear look μας μάς έδωσε η Νάντια Ράπτη. Συγκεκριμένα η Ελληνίδα σχεδιάστρια επισκέφθηκε τη Λίμνη Βουλιαγμένης φορώντας το καταλληλότερο outfit για την περίσταση. Προτίμησε μία printed oversized πουκαμίσα, που δίνει την εντύπωση του patchwork print σε ριγέ μοτίβο, σε γαλάζιες, πράσινες και μπεζ αποχρώσεις, από την καλοκαιρινή συλλογή του brand της, Nadia Rapti. Το look της ολοκλήρωσε με ψάθινο καπέλο και basket bag, καθιστώντας το ιδανικό για μία βόλτα έπειτα το μπάνιο για φαγητό ή καφέ.

Δες την εμφάνιση της

Εάν δεν αισθάνεσαι άνετα να φορέσεις την oversized πουκαμίσα σου σαν φόρεμα, μπορείς να προσθέσεις στο look σου ένα άνετο denim σορτς ή μία αέρινη maxi φούστα σε περίπτωση που θα είσαι έξω μέχρι και τις βραδινές ώρες. Συνδύασε το beach wear look σου με σαγιονάρες, σανδάλια, flat wedges ή slippers.

Λινό πουκάμισο oversized, Zara

Μακρυμάνικο πουκάμισο oversized από ποπλίνα, Bershka

Πουκάμισο από σύμμεικτο λινό, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ