Follow us

Η Έλενα Σύρακα στο Shop Ερμου 112Α

Με δύο hot συλλογές

suraka

Με δύο hot συλλογές

Tο concept store SHOP Ερμου 112Α υποδέχτηκε την Ελένα Σύρακα με δύο συλλογές σε 18κ Χρυσό, τη “Demi-Gods" και τη “Charmed Life”. Η σχεδιάστρια είχε ως κίνητρο τον πολιτισμό και την κληρονομιά της για να δημιουργήσει μοναδικά κοσμήματα, εμπνευσμένα από την Ελληνική τέχνη, την παράδοση και την μυθολογία. Η συλλογές της μετατρέπουν αυτά τα στοιχεία έμπνευσης, από συμβατικά Ελληνικά κοσμήματα, σε σύγχρονα κομμάτια με υψηλή αισθητική.

Charmed Life

Μία συλλογή από σύμβολα καλής ενέργειας και τύχης. Αυτά τα σύμβολα παρουσιάζονται σε φλουριά από χρυσό 18κ σε μενταγιόν, βραχιόλια, δαχτυλίδια η σκουλαρίκια.

Demi-Gods

Η συλλογή “Demi-Gods”, είναι εμπνευσμένη από τους 12 θεούς του Ολύμπου. Οι μύθοι για τους Θεούς μας αποδίδουν στον καθένα έναν τίτλο και στοιχείο-σύμβολο, χαρακτηριστικό για τον καθένα. Η κα. ‘Ελενα Σύρακα έχει δώσει μια μοντέρνα εκδοχή αυτών των συμβόλων και τα έχει χρησιμοποιήσει ως κεντρικό θέμα σε αυτή την πολύ πρωτότυπη συλλογή από κοσμήματα.

Info: Τις συλλογές κοσμημάτων Charmed Life και Demi – Gods της κας Έλενα Σύρακα θα βρείς στο concept store SHOP Ερμου 112Α, Aθήνα, 210 32 31 683.
[gallery ids="41461,41460,41462,41463,41464,41465"]

suraka

suraka

suraka

suraka

surakasuraka

suraka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ