Follow us

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop

Τι μάθαμε; Τι είδαμε; Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη

kagia

Τι μάθαμε; Τι είδαμε;

Πριν από λίγες μέρες έλαβα μια πρόσκληση για το νέο, πρωτοποριακό project της Βίκυς Καγιάς. Το μικρό διαμαντάκι πρόδιδε τη συνεργασία με το Fashion TV ενώ η επιθυμία της Βίκυς "το Fashion Workshop να αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο της μόδας" υποδήλωνε ένα μεγαλεπήβολο project. Οι πληροφορίες που μπορούσα να εκμαιεύσω ήταν ελάχιστες και η περιέργεια μου δεν μου επέτρεπε να μην ανταποκριθώ θετικά στο κάλεσμα!

Το μεσημέρι της Τρίτης και ενώ ο ζεστός ήλιος του Οκτώβρη έκλεινε το το μάτι στο καλοκαίρι που έφυγε, συγκεντρωθήκαμε στο patio του Αlbion για να "ανακρίνουμε" τη Βίκη για το νέο της concept. Το παρών έδωσαν, φυσικά, πολλοί άνθρωποι από το χώρο της μόδας, editors και φυσικά οι καθηγητές του workshop που θα πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια.

Όπως μας είπε η Βίκυ στόχος του νέου της project είναι να δημιουργήσει μια σχολή στην οποία θα διδάσκονται modeling, fashion journalism και styling! Πριν ακόμα ξεκινήσει η λειτουργία της σχολής έχουν υπογραφεί μεγάλες συνεργασίες, όπως για παράδειγμα με το Mad. Οι φοιτητές και φοιτήτριες του workshop θα συμμετέχουν στο Madwalk ως μοντέλα, στυλίστες και δημοσιογράφοι, παίζοντας ενεργό ρόλο στην παρουσίαση και στην ολοκλήρωση της βραδιάς. Η ιδέα της σχολής ξεκίνησε από το ελληνικό Fashion TV και την Ισαβέλλα Χριστοδούλου, η οποία κάλεσε τη Βίκυ να συμμετέχει και μέσα σε λίγες μέρες επέστρεψε έχοντας σχεδιάσει ένα ολόκληρο business plan.

Η Βίκυ μας σύστησε και με τους καθηγητές που θα βρεθούν πίσω από τα "έδρανα" της σχολής βοηθώντας τους σπουδαστές να έρθουν πιο κοντά στο κόσμο της μόδας. Ο Φρέντυ Καλομπράτσος θα διδάσκει image making και beauty, η Μία Κόλλια fashion writing ενώ o Κωσταντίνος Βαρβιτσιώτης θα υποδεικνύει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ένα μοντέλο να μετατρέψει το όνομα του σε brand. H Έλενα Μαυρομιχάλη θα αναλάβει την ιστορία τέχνης ενώ ο Χρήστος Ζαμπούνης θα αναλάβει να διαπαιδαγωγήσει τους νεαρούς σπουδαστές σύμφωνα με τους κανόνες του savoir vivre και savoir faire. Τέλος η Βίκυ έχει προβλέψει και για την ψυχοσωματική ευεξία των φοιτητών μέσα από το holistic wellness που θα διδάσκει η Σοφία Κουστιανά. Από τη διδακτική ομάδα δεν θα μπορούσε να λείπει και η ίδια η Βίκυ η οποία θα διδάσκει ιστορία της μόδας. Από αυτό το νέο project δεν θα λείπει η μαμά της Βίκυς, Αλεξάνδρα Καγιά η οποία θα έχει "υπό την προστασία" της όλους τους μαθητές που είναι κάτω των 18 ετών.

Στην παρουσίαση είδα και τον δαιμόνιο Γιώργο Καράμπελα ο οποίος έχει αναλάβει τη διαμόρφωση του χώρου. Ένας βιομηχανικός χώρος 300 τ.μ., του 1930, στου Ψυρρή θα μετατραπεί σε σχολή μόδας μέσα από τη δημιουργική ματιά του και φυσικά με πολλά κομμάτια TR2.

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop

Οι συντελεστές του Fashion Workshop

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop - εικόνα 2

Φίλοι και συνάδελφοι της Βίκυς

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop - εικόνα 3

Η ομάδα του Wokshop με τη Βίκυ στο κέντρο

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop - εικόνα 4

Φρέντυ Καλομπράτσος, Βίκυ Καγιά, Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop - εικόνα 5

Βίκυ Καγιά, Φρέντυ Καλομπράτσος

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop - εικόνα 6

Η Βίκυ επέλεξε φόρεμα 5226 by Celia Kritharioti, σακάκι Hemlut Lang και ψηλοτάκουνα πέδιλα από τον Τούρκο σχεδιαστή Burag Uyang που φέρνει αποκλειστικά η Ιλεάνα Μακρή στο κατάστημα Μαγεία (Χάρητος 18, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7240697)

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop - εικόνα 7

H Βίκυ με την Ισαβέλλα Χριστοδούλου από το ελληνικό Fashion TV

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop - εικόνα 8

Η Βίκυ με το σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη

Η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το νέο της fashion workshop - εικόνα 9

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου: Άννα Δελημάνη, Βίκυ Καγιά, Ισαβέλλα Χριστοδούλου

Φωτογραφίες: Γαβριήλ Νικολαΐδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ