Follow us

Το τέλειο πρωινό σύνολο

Όπως μας το δείχνει η Hanneli Mustaparta

hanneli


Όπως μας το δείχνει η Hanneli Mustaparta


Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να ντυθείς σωστά το πρωί (μπορείς παντα να βασιστείς σε ένα κλασικό τζιν και ένα όμορφο πουλόβερ) αλλά το να ντυθείς πρωτότυπα χωρίς να θυσιάσεις την άνεσή σου χρειάζεται σκέψη.

Η blogger Hanneli Mustaparta παρόλα αυτά το κάνει να φαίνεται παιχνιδάκι και γι αυτό ακριβώς αξίζει να κλέψεις μερικά tips από το look της.


Το τέλειο πρωινό σύνολο

Το παντελόνι: Το κλασικό τζιν σε ίσια γραμμή είναι εγγύηση για κάθε σύνολο. Η Hanneli έχει διαλέξει μια cropped εκδοχή σε ζωντανή μπλε απόχρωση που μας αρέσει πολύ γιατί δίνει extra πόντους στυλ σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο κομμάτι.

Το παλτό: Αν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα statement παλτό φρόντισε να διαλέξεις ένα σχέδιο επίκαιρο μεν, διαχρονικό δε. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο αλλά το Miu Miu που φορά η Hanneli σου δίνει μια εικόνα για το τι εννοεύμε. Τα ρετρό μοτίβα και η Α γραμμή παραμένουν γοητευτικά όσος καιρός και αν περάσει.

Τα μποτάκια: Ένα μαύρο ζευγάρι μποτάκια είναι πάντα σωστή επιλογή. Αν όμως θέλεις να ξεχωρίσεις θα πρέπει να διαλέξεις τα μποτάκια σου με πιο «γενναία» κριτήρια. Μια διαφορετική – μη προβλέψιμη απόχρωση μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Η τσάντα: Αν το πάρεις απόφαση και διαλέξεις τα χρωματιστά μποτάκια καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τον κανόνα που θέλει την τσάντα να είναι στην ίδια απόχρωση με τα παπούτσια. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις την πολυπόθητη ισορροπία στο look.

Τα γυαλιά: Ένα ζευγάρι statement γυαλιά έχει μεγαλύτερη στυλιστική δύναμη απ ‘ο,τι πιθανότατα φαντάζεσαι και είναι μια καλή επένδυση. Ακόμα και αν δυσκολευτείς να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σου, αξίζει τον κόπο!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ