Follow us

Love No14: Le Votre Piree

Ο Στέφανος Διαμαντόπουλος και η φίλη του Έφη Καϊσέρογλου μοιράζονται την κοινή τους αγάπη και τη γνώση για το κρασί και έρχονται να γεμίσουν μ’αυτό τα χειροποίητα σοκολατάκια τους.

Love No14: Le Votre Piree

Σοκολατάκια γεμιστά με σουμάδα, με vinsanto, αυράθηρο, ρακή από τη Σητεία, παλαιωμένο κονιάκ 40 ετών, σανγκρία αλλά και άλλα, βελούδινα και πρωτότυπα, μικρές αμαρτίες που λιώνουν σαν ηδονή στο στόμα, γεμιστά με τριαντάφυλλο, με καπνιστό τυρί μετσοβόνε, με μπαλσάμικο, με μαστίχα, με κάρδαμο, με πιπέρια, με λάιμ, με μέλι.

Love No14: Le Votre Piree

Στις νέες δημιουργίες, η χωριάτικη γίνεται σοκολατάκι με ντομάτα και ρίγανη, το σοκολατάκι ντύνεται με φρέσκια ρίγανη, γεμίζει με κράνα και σοκολάτα γιαούρτι ή με τα υπέροχα ελιξίρια της Κατερίνας Βαϊμάκη.

Love No14: Le Votre Piree  - εικόνα 2

Το παλιό ζαχαροπλαστείο του μπαμπά του Στέφανου, από το 1962, μεταμορφώνεται σε μαγικό κουτί που στεγάζει τη νέα σοκολατένια τέχνη της επόμενης γενιάς, σοκολάτες με καυτερή πιπεριά, με καπνιστό αλάτι, με βιολογικό τζίντζερ, με γύρη λουλουδιών, με κράνμπερις.

Love No14: Le Votre Piree  - εικόνα 3

Κι αν η σοκολάτα σε αφήνει αδιάφορο, έχει και παράξενες μαρμελάδες, με ντομάτα, ελιά και βασιλικό, γλυκό κουταλιού σκόρδο και κρεμμύδι, πιπεριά και πλευρώτους. Στο βάθος-εργαστήριο η σύζυγος του Στέφανου κεντάει τις τούρτες της, τα πιτσιρίκια του μεγαλώνουν κυριολεκτικά μες τη ζάχαρη κι όλη αυτή η γλυκιά οικειότητα σε κάνει να κολλάς πάνω της σαν μέλι.

Love No14: Le Votre Piree  - εικόνα 4

Kουντουριώτου 166, Πειραιάς, 2104122577

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ